FAR OG DATTER: Til tross for sin unge alder er Ireland allerede høyere enn sin far og hun er spådd en lysende modellkarriere.  Foto: All Over
FAR OG DATTER: Til tross for sin unge alder er Ireland allerede høyere enn sin far og hun er spådd en lysende modellkarriere. Foto: All OverVis mer

Viste frem sin nye søster på Instagram

Ireland Baldwin er stolt av sin 17 år yngre søster.

SEOGHØR.NO: I sommer ble Ireland Baldwin (18) storesøster da hennes berømte far Alec fikk barn med sin nye kone Hilaria Thomas (29).

Den fremadstormende modellen har til tider hatt et anstrengt forhold til familien, som da faren skjelte henne ut og kalte henne en «uhøflig liten gris», men i dag har hun lagt feidene bak seg og elsker å tilbringe tid med familiens nyeste medlem.

Nylig delte hun et bilde på Instagram der hun poserer sammen med faren og halvsøsteren Carmen. Alec ler i kameraet mens Ireland gjør trutmunn foran lillesøster.

Ireland var også en av de første til å gratulere faren da nyheten om Hilarias graviditet sprakk.

«Folkens, jeg skal bli storehalvsøster! Woha! @ABFalecbaldwin, jeg hører du er gravid!!!», skrev hun i en melding til faren.

Hilaria er også tydelig stolt av sin lille datter og legger stadig ut bilder på sosiale medier. Hun er en erfaren yogalærer og på et av bildene trener hun sammen med Carmen.

Ireland er resultatet av ekteskapet mellom «30 Rock»-stjernen og Kim Basinger, og har allerede blitt sammenlignet med sin vakre mor.

18-åringen er spådd en lysende karriere, og fans ble spesielt begeistret da blondinen delte et treningsbilde på Instagram der hun viser frem sine flotte former.

LES OGSÅ: Ber om unnskyldning etter raseriutbrudd