Viste frem sin nye sønn

Charlize Theron er ikke lenger like hemmelighetsfull rundt adopsjonen. Se video.

Publisert
SEOGHØR.NO: I mars ble Charlize Theron (36) mor for første gang da hun adopterte en liten gutt. Barnet fikk navnet Jackson, og Charlize oppdrar ham alene.

«Monster»-stjernen har vært svært tilbakeholden om adopsjonen. I helgen var den nybakte moren på tur i Los Angeles og hadde med seg sin lille sønn.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Theron elsker livet som mor og vil helst ikke dra noe sted uten Jackson.

- Han har det veldig bra. Det er svært vanskelig for meg å forlate huset nå, så da vet du hvor viktig dette er for meg. Jeg sto i døren og tenkte «Å, dette er så vanskelig», sa hun til E! News på premieren av sin nye film ”Snow White and the Huntsman” i mars.

Charlize Theron og kjæresten Stuart Townsend gikk fra hverandre i januar 2010 etter å ha vært et par i nærmere ni år, og har uttalt at hun synes singel-livet var utfordrende, men at hun etter hvert fant en glede i det.

- Jeg har vært i seriøse forhold siden jeg var 19 år og er singel for første gang i livet siden da. Jeg måtte bevisst legge ned en stor innsats for å finne tilbake til meg selv, og det er vanskelig. Jeg er et type menneske som virkelig har funnet meg til rette i forhold, har skuespilleren tidligere uttalt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Charlize Theron solgte kyss for 780.000 kroner   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer