Viste frem sin nye sønn

Charlize Theron er ikke lenger like hemmelighetsfull rundt adopsjonen. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mars ble Charlize Theron (36) mor for første gang da hun adopterte en liten gutt. Barnet fikk navnet Jackson, og Charlize oppdrar ham alene.

«Monster»-stjernen har vært svært tilbakeholden om adopsjonen. I helgen var den nybakte moren på tur i Los Angeles og hadde med seg sin lille sønn.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Theron elsker livet som mor og vil helst ikke dra noe sted uten Jackson.

- Han har det veldig bra. Det er svært vanskelig for meg å forlate huset nå, så da vet du hvor viktig dette er for meg. Jeg sto i døren og tenkte «Å, dette er så vanskelig», sa hun til E! News på premieren av sin nye film ”Snow White and the Huntsman” i mars.

Charlize Theron og kjæresten Stuart Townsend gikk fra hverandre i januar 2010 etter å ha vært et par i nærmere ni år, og har uttalt at hun synes singel-livet var utfordrende, men at hun etter hvert fant en glede i det.

- Jeg har vært i seriøse forhold siden jeg var 19 år og er singel for første gang i livet siden da. Jeg måtte bevisst legge ned en stor innsats for å finne tilbake til meg selv, og det er vanskelig. Jeg er et type menneske som virkelig har funnet meg til rette i forhold, har skuespilleren tidligere uttalt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Charlize Theron solgte kyss for 780.000 kroner   

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer