Viste frem sin «nye» munn

Slik ser hun ut etter å ha fjernet silikon fra leppa.

FØR OG NÅ: Lisa Rinna fikk innlagt silikon i overleppa i 1996, men i august la hun seg under kniven for å få det operert ut (th). Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: Lisa Rinna fikk innlagt silikon i overleppa i 1996, men i august la hun seg under kniven for å få det operert ut (th). Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Tidligere denne uken ble det kjent at skuespiller og tidligere «Melrose Place»-stjerne Lisa Rinna (47) hadde fått fjernet silikonen hun hadde i sine mye omtalte lepper.

47-åringen, som er gift med skuespillerkollega Harry Hamlin, kjent fra «L.A. Law», fikk innlagt silikon i overleppa i 1996. Og til tross for at hun fikk leppene forstørret nok en gang i fjor, har hun i ettertid innrømmet at inngrepene er noe av det hun har angret mest på.

- Leppene mine begynte å definere hvem jeg er. Det plaget meg
. Jeg fikk meg et skikkelig slag for å være ærlig. Inngrepet ga alle på nettet tillatelse til å skjelle meg ut. Det såret følelsene mine, har Rinna tidligere uttalt.

I august bestemte hun seg for å legge seg under kniven igjen. Denne gangen for å ta ut stoffet fra sine svulmende lepper. Og tirsdag, samme dag som hun fortalte om inngrepet, viste hun for første gang frem sin «nye» munn, skriver Us Magazine.

Det var under et promomøte i forbindelse med sin nye bok «Starlit» i New York at en tydelig stolt Rinna smilte til fotografene. 

Hva synes du om Lisa Rinnas nye lepper? Stem oppe til høyre!

Skuespillerinnen skal være svært fornøyd med resultatet, og innrømmer at hun er veldig glad for at hun fikk gjennomført leppe-endringen.

- Jeg trodde aldri jeg kunne gjøre noe med det. Jeg trodde at når du får silikon lagt inn, så er det permanent. Da jeg fant ut at man kunne gjøre det tenkte jeg «ja, la oss gjøre det!», sa stjernen under et besøk på «Today show» tirsdag.

Ektemannen Harry Hamlin, som Rinna også har tv-showet «Harry Loves Lisa» med, er imidlertid mer enn godt nok fornøyd med konas utseende, med eller uten silikon.

- Jeg forelsket meg i de leppene. Jeg har kysset de leppene i 18 år. Det er ingen ting galt med dem. Det kan jeg si deg, sa Hamlin. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fikset på leppa igjen