SEXY: Kelly Rowland viste frem sin «nye» kropp på stranden i Miami. Skjønnheten har gått ned nærmere fem kilo ved å kutte alt sukker i kostholdet.  Foto: All Over Press
SEXY: Kelly Rowland viste frem sin «nye» kropp på stranden i Miami. Skjønnheten har gått ned nærmere fem kilo ved å kutte alt sukker i kostholdet. Foto: All Over PressVis mer

Viste frem sin nye kropp

Destiny's Child-stjernen har gått ned nesten fem kilo...Se bildene!

SEHER.NO: Tidligere Destiny's Child-stjerne Kelly Rowland (29) er i disse dager travelt opptatt med å spille inn et nytt album i Miami.

Men mellom slagene har 29-åringen også hatt tid til å nyte et par late dager i sitt feriehus i stjernebyen. Og forrige helg tok popstjernen turen til kjente Miami Beach for å friske opp brunfargen, skriver Daily Mail.

At hun har klart å opptrettholde formen siden Destiny's Childs glansdager, var tydelig å se, for 

Kelly tok pusten fra de andre strandgjestene i en minimal turkis bikini, som overlot svært lite til fantastien.

Og popstjernen så ikke ut til å ha så mye imot å vise frem sin veltrente kropp, som skal være resultat av en ny diett og et beinhardt treningsprogram.

Ifølge kilder skal Kelly ha gått ned nærmere fem kilo ved å kutte ned på sukkerinnholdet i maten hun spiser, samt trene til Jeanette Jenkins Butt and Thigh Blast fitness DVD.

Og det var ikke få som stirret, da stjernen kastet toppen for å sole sin muskuløse rygg.

- Jeg leste en bok som heter «You Are What You Eat». Forfatteren, Gillian McKeith, snakker mye om sukker, om kjøtt og om ost. Så, jeg har sluttet å spse sukker. Jeg har ikke engang forsøkt å gå ned i vekt. Jeg gjorde mye forskjellige greier en stund, men for det meste er det bare sukkeret som har forsvunnet, har popstjernen tidligere uttalt om vekttapet.

For å unngå den slående heten i Miami, dekket Rowland hodet og håret med en trendy stråhatt, mens hun stadig tok turer ut i det krystallklare vannet for å kjøle seg ned.

Og på sin Twitter-side kunne hun fortelle fansen at hun storkoste seg i Miami. 

- Jeg vil bli brun (ikke døm meg!) og mer sjokolade-farget, skrev hun.

Popstjernen hadde også med seg en ukjent mann på stranden, men hvem han er og om det er en romanse på gang, har ikke kommet frem.

Albumet Kelly for tiden jobber med er hennes tredje solo-plate, og den nye singelen «Shake Them Haters Off» skal slippes i USA i løpet av sommeren.

De siste låtene til 29-åringen har vært veldig inspiret av dance-musikk, og popstjernen fortalte nylig at musikken hun nå jobber med, er mer hennes stil.

- Jeg må finne min egen stemme. Jeg er litt lei meg for at jeg ikke har hatt nok tro på meg selv til å gjøre det før, men endelig har jeg det. Alle har spurt «kommer du til å lage et dance-album, eller satse på mer urban musikk?». Jeg kommer til å gjøre begge deler, for jeg ønsker ikke at noen skal sette meg i en boks, har popstjernen uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Sovnet på dateAV MED TOPPEN: Det var ikke få som stirret da 29-åringen kastet toppen. Foto: All Over Press
VELTRENT: Popstjernen holder rumpa fast ved å trene til Jeanette Jenkins Butt and Thigh Blast fitness DVD. Foto: All Over Press
BLID: Kelly hilste på venner og fans på stranden. Foto: All Over Press
BRUN: På sin Twitter-side skrev skjønnheten at hun ønsket å bli brun og mer sjokolade-farget. Foto: All Over Press
DEKKET HODET: For å unngå heten hadde popstjernen på seg en stor stråhatt, som dekket hodet og håret. Foto: All Over Press
FLOTT: Det var ikke få som unngikk å legge merke til stjernen, der hun tuslet langs stranden. Foto: All Over Press