Viste frem sin nye kropp

Filmstjernen Hilary Duff brukte en spesiell teknikk for å fjerne fødselskiloene...

STOLT MAMMA: Hilary Duff stortrives i rollen som mamma for vesle Luca, samtidlig som hun har trent for å kvitte seg med fødselsvekten sin. Foto: Stella Pictures
STOLT MAMMA: Hilary Duff stortrives i rollen som mamma for vesle Luca, samtidlig som hun har trent for å kvitte seg med fødselsvekten sin. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I de fem månedene etter at hun ble mamma for første gang, har skuespilleren Hilary Duff (24) jobbet hardt med å kvitte seg med de ekstra kiloene hun la på seg i forbindelse med graviditeten.

Og lørdag kunne «Lizzie McGuire»-skuespilleren stolt vise frem resultatene av hardtreningen, da hun dukket opp på premierefesten til den nye TV-serien «The Mindy Project».


Tidligere har Hilary Duff - som er gift med den tidligere ishockey-proffen Mike Comrie - avslørt at hun blant annet bruker yoga for å komme ned i vekt, og allerede elleve dager etter fødselen var hun på sin første trening.

- Alle vil ha kroppen sin tilbake, men det tar tid. Det tok ni måneder å gå opp, og forhåpentligvis tar det ikke like lang tid å gå ned igjen, men jeg går sakte frem, har skuespilleren tidligere sagt om slankekuren ifølge Radaronline.com.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har spart på restene av navlestrengen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer