Viste frem sin nye kone

Marc Anthony (46) og Shannon De Lima (26) strålte sammen på Latin Grammy Awards.

SEOGHØR.NO: Supermodell Alessandra Ambrosio (33) var ikke den eneste som kastet glans over Latin Grammy Awards i Las Vegas torsdag denne uken.

Også den nygifte artisten Marc Anthony (46) og hans 20 år yngre kone, Shannon De Lima (26), strålte side om side på den grønne løperen, skriver UsWeekly.

Opptredenen deres på prisutdelingen var første gang paret viste seg offentlig som mann og kone, ifølge nettstedet.

«Vivir Mi Vida»-sangeren og den venezuelanske modellen smilte mot fotografene på prisutdelingen, og Anthony holdt armen stolt rundt livet på sin høyreiste, slanke kone.

PAR I HJERTER: Marc ANthony og Shannon De Lima poserte tett omslynget på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas torsdag kveld. Foto: All Over Press
PAR I HJERTER: Marc ANthony og Shannon De Lima poserte tett omslynget på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas torsdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Vant pris

Den unge skjønnheten var iført en fotsid kongeblå kjole med perlebroderier i sort, store øreringer, en sølvfarget boksclutch og matchende stilettsandaler. Det honningfargede håret til De Lima var stylet i naturlige, løse bølger og sminken var diskret.

Anthony, som brøt med popstjernen Jennifer Lopez (45) sommeren 2011, var mer avslappet antrukket i sort smokingjakke, hvit skjorte som var åpen i halsen og marineblå olabukser.

Ifølge UsWeekly gjorde 46-åringen dessuten en musikalsk opptreden på Latin Grammy Awards, i tillegg til å sikre seg prisen for «beste salsaalbum» med albumet «3.0».

Marc Anthony og Shannon De Lima, som forlovet seg i mars, giftet seg for knappe to uker siden - på Anthonys hjemsted La Romana i Den dominikanske republikk.

STJERNE: Ricky Martin var stilig i en helsort smoking med tversoversløyfe og skinnslag på jakken under proisutdelingen.  Foto: Stella Pictures
STJERNE: Ricky Martin var stilig i en helsort smoking med tversoversløyfe og skinnslag på jakken under proisutdelingen. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Du har 92 kilo rent fett i kroppen