Katie Holmes:

Viste frem sin nye kjæreste

Stjernen hadde med sin nye utkårede på rød løper.

SMILTE FRA ØRE TIL ØRE: Bobby Wooten III og Katie Holmes smilte stort da de dukket opp på rød løper sammen. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB
SMILTE FRA ØRE TIL ØRE: Bobby Wooten III og Katie Holmes smilte stort da de dukket opp på rød løper sammen. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Forrige måned dukket Katie Holmes (43) for første gang opp på rød løper med sin nye kjæreste, Bobby Wooten III (33) - nå viser Holmes stolt frem kjæresten sin igjen - tilsynelatende svært lykkelig.

Skuespilleren kom nemlig hånd i hånd på rød løper med sin kjære, i forbindelse med premieren på hennes nye film «Alone Together», som hun både har skrevet og regissert.

Hånd i hånd

Da paret dukket opp på den røde løperen i New York lot de seg fotografere, og begge smilte stort.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Holmes hadde for anledningen på seg en hvit kjole, gullsmykker og hudfarget clutch-veske. Kjæresten, som er musiker, hadde på seg mørkegrønne bukser, hvit skjorte og en åpen jakke.

STRÅLER: Det ferske kjæresteparet så ut til å stortrives på rød løper. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB
STRÅLER: Det ferske kjæresteparet så ut til å stortrives på rød løper. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Vis mer

Romanserykter

Det var i april i år romanseryktene begynte å svirre rundt Holmes og Wooten, men det var altså først i slutten av mai at de viste seg frem for offentligheten som et kjærestepar.

Ifølge People spiller 43-åringens nye kjæreste for tiden bass i «Moulin Rouge»-musikalen på Broadway, han har også nylig spilt under Coachella sammen med artisten Carly Rae Jepsen (36).

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjeller ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

Holmes har tidligere vært gift med Tom Cruise (59), som hun har datteren Suri (16) med. Etter skilsmissen fra Cruise hadde hun i flere år et forhold til Jamie Foxx (54), det tok imidlertid slutt i 2019.

Holmes skal nylig ha datet Emilio Vitolo, men dette tok slutt tidlig i 2021.

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer