Sam Smith:

Viste frem sin nye kjæreste

Popstjernen Sam Smith legger ikke skjul på at han er forelsket.

<strong>VISTE SEG SAMMEN:</strong> Sam Smith og skuespilleren Brandon Flynn så ut til å hygge seg i hverandres selskap i New York sist helg. Det har i flere uker versert rykter om at de to skal ha funnet kjærligheten, og deres offentlige kyss blir tolket som en bekreftele på dette. Foto: Splash News/ NTB Scanpix.
VISTE SEG SAMMEN: Sam Smith og skuespilleren Brandon Flynn så ut til å hygge seg i hverandres selskap i New York sist helg. Det har i flere uker versert rykter om at de to skal ha funnet kjærligheten, og deres offentlige kyss blir tolket som en bekreftele på dette. Foto: Splash News/ NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Det ser ut til at den britiske sangeren Sam Smith (25) går en romantisk høst i møte, skal man tro de siste bildene som er offentliggjort av artisten.

Den siste tiden har det nemlig vært spekulert i om at Sam har funnet kjærligheten med «13 Reasons Why»-skuespiller Brandon Flynn (23), og i helgen ble de to observert mens de ga hverandre hete kyss under en søndagstur i New York.

<strong>KYSSET OFFENTLIG:</strong> De to holdt hender og kysset mens de tok en søndagstur i New York sist helg. Foto: Splash News/NTB Scanpix.
KYSSET OFFENTLIG: De to holdt hender og kysset mens de tok en søndagstur i New York sist helg. Foto: Splash News/NTB Scanpix. Vis mer

Dette skjer kun en måned etter at Sam uttalte i et intervju på Today at han var «veldig, veldig singel».

Det er første gang de to viser seg offentlig, men de er tilsynelatende godt nok etablert til at de holder hender og kysser rundt i den bohemske bydelen Greenwich Village i New York, som for øvrig er kjent for å være LHBT-miljøets krybbe.

Det er TMZ som først omtalte saken.

Det offentlige kysset kommer kun to uker etter Brandon i et innlegg på Instagram skal ha støttet LHBT-miljøet i deres opprop om rett til likekjønnet ekteskap i Australia.

Da ble spekulert i om han hintet til at han anså seg selv som et medlem av denne gruppen, men Brandon skal ikke tidligere ha uttalt seg offentlig rundt sin legning.

I dette innlegget har Sam også kommentert med en x, altså et kyss, i kommentarfeltet.

Ble inspirert av ekskjæresten

Smith, som for øvrig er den første artisten i historien som nådde førsteplassen på hitlistene med en James Bond-tittellåt, er kjent for sin åpenhet rundt kjærlighetslivet. Han har i flere intervjuer fortalt åpent om vanskeligheter med å finne kjærligheten og sine mange one night stands.

Sam Smith skal nylig ha vært linket til modellen Jay Camilleri, etter hans korte, men svært så inntektsbringende forhold til Jonathan Zeizel. Det er nemlig sistnevnte Sam Smith har forklart var inspirasjonen bak sangen «Stay With Me», som briten har vunnet hele fire Grammy-priser for.

Saken fortsetter nedenfor.

Da Smith, som dessuten kanskje er en av verdens største Maria Mena- fans, mottok prisene i 2015, takket han ekskjæresten fra scenen.

- Jeg vil gjerne takke mannen som denne sangen handler om, som jeg forelsket meg i sist år. Tusen takk for at du knuste hjertet mitt, fordi du skaffet meg nettopp fire Grammy-priser.

Rast ned i vekt

SLAKTES: Sam Smith får passet påskrevet etter takketalen han holdt etter at han vant Oscar. Video: Reuters Vis mer

Sangstjernen har dette året fått mye oppmerksomhet rundt de store endringene i utseende, og mest av alt for det store vekttapet han nylig har gjennomgått.

Flere medier har omtalt hans vektnedgang, og på Twitter reagerer flere fans ved å skrive meldinger som: «Hva faen skjedde med Sam Smith?» og «Han er ikke til å kjenne igjen».

Sam har selv ikke kommentert vektnedgangen, men har ved flere andre anledninger uttalt seg om vekt og sosial aksept tilhørende det.

Ifølge australske News har han tidligere sagt til The Sun at det «ikke er lett å være stor» i LHBT-miljøet.

- Det er mye fokus på kropp i homomiljøet, som betyr at det kan oppleves ganske jævlig om man ikke har en definert kropp eller er tynn.

«I'm Not The Only One»-sangeren har jobbet med kroppen sin i flere år. I 2015 avslørte Sam at han hadde gått ned hele syv kilo på 14 dager, etter at han la om kostholdet og livsstilen totalt.

LES OGSÅ: Endelig kan Sam Smith snakke igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer