<strong>FORELSKET:</strong> Kat Von D viste stolt frem sin nye flamme i helgen, da de to hadde en romantisk kinodate på «The Grove» i Hollywood. Den skjeggete sjarmøren er den britiske rapperen David Peter «Scroobius Pip» Meads. Foto: All Over Press
FORELSKET: Kat Von D viste stolt frem sin nye flamme i helgen, da de to hadde en romantisk kinodate på «The Grove» i Hollywood. Den skjeggete sjarmøren er den britiske rapperen David Peter «Scroobius Pip» Meads. Foto: All Over Press Vis mer

Viste frem sin nye kjæreste

Kat Von D twitret om den ferske forelskelsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Med tiden har Kat Von D (30) blitt like kjent for sitt stormfulle kjærlighetsliv som for sin innsats som tatovør og hovedperson i «LA Ink».

Etter et intenst på-og-av-forhold med Jesse James (43) befengt med utroskapshistorier og en kortvarig flørt med Motörheads «Lemmy» Kilmister (66), har stjernen igjen funnet lykken - med nok en musiker. Hennes nye flamme er den britiske rapperen David Peter Meads (31) alias «Scroobius Pip», skriver PerezHilton.

I helgen ble turtelduene fotografert smilende og hånd i hånd i shoppingområdet «The Grove» i Hollywood. Den rocka skjønnheten lastet også opp et bilde av sin ferske forelskelse på Instagram.

Forrige uke twitret dessuten Kat Von D, noe selvironisk, om nyforelskelsen:
«Tenker det er på tide å gi kjærligheten en ny sjanse. Jeg kunne trengt en skikkelig heartbreak».

Dermed er det bare å krysse fingrene for at lykken blir mer langvarig for Kat Von D denne gangen...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjør comeback i Norge  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer