Viste frem sin nye kjæreste

Arnold Schwarzenegger er definitvt ferdig med eks-kona.

FULL GASS: Filmstjernen Arnold Schwarzenegger og fysioterapeutkjæresten Heath Milligan var ute og cruise i Los Angeles. To og et halv år etter at det ble slutt med Maria, har han funnet lykken på ny.  Foto: FameFlynet Sweden
FULL GASS: Filmstjernen Arnold Schwarzenegger og fysioterapeutkjæresten Heath Milligan var ute og cruise i Los Angeles. To og et halv år etter at det ble slutt med Maria, har han funnet lykken på ny. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For over to år siden ble det kjent at actionhelten Arnold Schwarzenegger (66) hadde fått sønnen Joseph (15) sammen med hushjelpen.Det 25 år lange ekteskapet med Maria Shriver (58) var umiddelbart over, men i januar i fjor sa han at han fortsatt elsket kona.

– Jeg elsker Maria. Det tar tid å komme over noe slikt, og det tar tid å klare å stole på hverandre igjen. Men jeg skal gjøre alt jeg kan, sa han til avisa Bild.

Men nå ser det likevel ut til at Arnold har gått videre.I en blankpolert Mercedes SLS AMG cruiset han ut fra en villa i Brentwood California, og i passasjersetet satt fysioterapeutkjæresten Heather Milligan (38).

Paret ble sett sammen for første gang i fjor, men siden har de sjeldent vist seg i offentligheten. De nye bildene av Arnold og Heather styrker påstandene om at han ikke lenger ønsker å kjempe for å vinne tilbake Maria.

Arnold og eksen Shriver giftet seg i 1986 og har fire barn sammen. Ifølge TMZ.com kvier den tidligere guvernøren seg for å inngå skilsmisse. De hadde ingen ekteskapsavtale, noe som betyr at de må dele formuen likt mellom seg. Kilder nettstedet har snakket med hevder eksene er verdt svimlende 2,4 milliarder kroner – og Maria skal ha krav på halvparten.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer