Patton Oswalt fra «Kongen av Queens»:

Viste frem sin nye kjæreste etter konas død

14 måneder etter hans personlige tragedie, smiler livet igjen til Patton Oswalt.

MISTET KONA: Hollywood-stjernen Patton Oswalt ser ut til å ha funnet tonen med skuespilleren (f.v) Meredith Salenger. I fjor falt verdenen hans i grus da kona gjennom 12 år, Michelle McNamara, brått døde. Foto: NTB Scanpix
MISTET KONA: Hollywood-stjernen Patton Oswalt ser ut til å ha funnet tonen med skuespilleren (f.v) Meredith Salenger. I fjor falt verdenen hans i grus da kona gjennom 12 år, Michelle McNamara, brått døde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I april i fjor kom den tragiske nyheten om at «Kongen av Queens»-stjernen Patton Oswalt (48) hadde funnet sin egen kone død i senga.

Journalisten og krimforfatteren, Michelle McNamara, ble bare 46 år gammel, og dødsfallet var et så stort sjokk for komikeren at han nektet å innse hva som hadde skjedd.

SØTT: Salenger og Oswalt flettet fingre da de stilte opp på bilde for pressen. Foto: NTB Scanpix
SØTT: Salenger og Oswalt flettet fingre da de stilte opp på bilde for pressen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg forsøkte bokstavelig talt å lukke øynene for å komme ut av dette. Den verste dagen var dagen etter. Da måtte jeg fortelle det til min datter, delte Oswalt med The New York Times i oktober.

Skuespilleren giftet seg med McNamara i 2005 og sammen fikk de datteren Alice (7).

Nå, 14 måneder etter det forferdelige dødsfallet, kan det se ut som om endelig lykken smiler til TV-stjernen igjen, skriver People.com.

Onsdag dukket nemlig Patton Oswalt opp på premieren til sin nyeste film «Baby Driver» - hånd i hånd med skuespilleren Meredith Salenger (47).

Duoen poserte sammen smilende foran fotografene, men har foreløpig ikke uttalt seg offentlig om de er kjærester.

Men senere samme kveld postet Salenger dette koselige bildet av seg selv og Oswalt på Twitter:

Under bildet har en fan skrevet:

«Patton er en av de beste».

Til denne kommentaren svarer Salenger:

«Mest sannsynlig den ALLER beste» - sammen med et hjerte.

TV-STJERNE: Patton (t.v.) sammen med Kevin James i TV-serien «Kongen av Queens». Foto: CBS
TV-STJERNE: Patton (t.v.) sammen med Kevin James i TV-serien «Kongen av Queens». Foto: CBS Vis mer

Oswalt retweetet også samme bildet på sin profil kort tid etterpå.

To dager tidligere delte hun også dette bildet av to hender med et hjerte rundt, hvor hun skrev:

«Jeg er superforelsket, folkens. Bare så dere vet det», uten å avsløre hvem den utvalgte var.

I'm super in love guys. Just FYI. 💖

A post shared by Meredith Salenger (@meredithsalenger) on

Først i vinter ble dødsårsaken til Oswalts kone klar.

I en uttalelse til Associated Press fortalte komikeren i februar at han hadde blitt informert om årsaken bak det tragiske dødsfallet.

- Vi fikk vite i dag at kombinasjonen av medisiner, i tillegg til en tilstand vi ikke visste om, er dødsårsaken, delte han i uttalelsen.

Videre fortalte Patton at verken han eller kona selv ante at hun hadde en tilstand som førte til blokkeringer i arteriene (blodårene som som frakter blod fra hjertet til resten av kroppen, red.anm).

McNamara skal ha tatt forskjellige medikamenter som ADHD-medisiner, sovepiller og smertestillende fordi hun var stresset over en bok hun jobbet med.

Den avdøde 46-åringen var forfatter og jobbet med «cold cases», altså uoppklarte saker, og hadde nettsiden og podcasten True Crime Diary. Da hun døde, jobbet hun med en bok hvor hun forsøkte å finne identiteten til «The Golden State Killer».

Saken fortsetter under bildet.

MOROMANN: Skuespiller Patton Oswalt er best kjent for å spille rollen som Spence i humorserien «Kongen av Queens». Her er han avbildet under Emmy Awards i 2016. Foto: NTB scanpix
MOROMANN: Skuespiller Patton Oswalt er best kjent for å spille rollen som Spence i humorserien «Kongen av Queens». Her er han avbildet under Emmy Awards i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

Åpen om sorgen

I desember skrev Patton Oswalt et åpenhjertig brev som omhandlet den nye tilværelsen som alenefar. Det ble publisert i bladet GQ.

«Fem måneder og ti dager siden, når jeg skriver dette, ble jeg aleneforsørger. Jeg var en del av et fantastisk foreldre-lag, men vi var ikke like. Michelle var en poengtert person, en planlegger og en påskynder. Jeg var en kontorassistent, en som fulgte instrukser.»

«Jeg så frem til å tilbringe livet med den mest originale personen jeg noensinne hadde møtt. Og nå? Borte. Helt borte», skrev han.

Han ga også motiverende råd til andre alenefedre.

«Hvis du føler at du tviler på deg selv, trøst deg med det faktum om at jeg gjør dette. Jeg. Vær sammen med meg i en time en gang. Jeg klarer ikke å kjøre manuelt gir. Jeg klarer ikke å lage eggerøre. Jeg klarer ikke å stå på skøyter. Men jeg gjør dette. Er en far. Jeg har ansvar for et annet menneske. Så du klarer dette. Jeg lover.»

I april delte Patton en video av datteren som tok hull i ørene sine:

This is a short film called "Alice gets pierced to The Damned Things."

A post shared by Patton Oswalt (@balvenieboy) on

LES OGSÅ: Popstjernen kysset sin nye kjæreste i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer