Viste frem sin nye babymage

Alle gode ting er tre for superparet.

ALLE GODE TING ER TRE: Hollywood-stjernen Matthew McConaughey og kona Camila venter sitt tredje barn sammen - mandag viste hun frem babymagen (t.h). Fra før av har de datteren Vida og sønnen Levi sammen (t.v). Foto: All Over Press
ALLE GODE TING ER TRE: Hollywood-stjernen Matthew McConaughey og kona Camila venter sitt tredje barn sammen - mandag viste hun frem babymagen (t.h). Fra før av har de datteren Vida og sønnen Levi sammen (t.v). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I juni stod bryllupet mellom skuespiller Matthew McConaughey (42) og Camila Alves (30). Og forrige uke annonserte paret at de venter sitt tredje barn sammen.  

Men allerede nå viser «Fool's Gold»-stjernens vakre kone frem en synlig babymage. Mandag kveld deltok herr og fru McConaughey på premieren til hans nyeste film, «Magic Mike», på Mayfair Hotel i London.

Da struttet det flotte paret av både bryllups- og babylykke, og den brasilianske modellens trange leopardkjole fremhevet den voksende magen.

McConaughey, som spiller strippeklubb-sjefen Dallas i filmen som omhandler et mannlig strippermiljø, snakket gjerne om den forestående familieforøkelsen:

- Det er et veldig bra år akkurat nå. Jeg har to friske allerede og én til på vei, uttalte han til DailyMail.


Han og Camila har fra før av sønnen Levi (4) og datteren Vida (2). Tobarnsforeldrene har ingen planer om å undersøke om barna deres venter på en lillebror eller en lillesøster.

- Vi visste ikke kjønnet på forhånd med de to første heller. Det er nemlig en fantastisk overraskelse å få, forklarte 42-åringen videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er forlovet!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer