Viste frem sin lille datter

Skuespillerinnen klarte ikke skjule sin stolthet. Se de skjønne bildene!

HOS LETTERMAN: Amanda Peet skulle egentlig ha deltatt på Letterman-showet i april, men måtte avlyse da hun ble innlagt på sykehus med fødselsrier. I forrige uke var hun imidlertid tilbake i tv-studioet for å snakke om sin nye film og lille datter.  Foto: All Over Press
HOS LETTERMAN: Amanda Peet skulle egentlig ha deltatt på Letterman-showet i april, men måtte avlyse da hun ble innlagt på sykehus med fødselsrier. I forrige uke var hun imidlertid tilbake i tv-studioet for å snakke om sin nye film og lille datter. Foto: All Over Press Vis mer
Se alle de skjønne babybildene nederst i saken! 


SEHER.NO: Filmstjernen Amanda Peet (38) hadde god grunn til å kansellere sin opptreden på «The Late Show with David Letterman» 20. april.

Kun timer før showet ble nemlig 38-åringen innlagt på sykehus med fødselsrier, og kort tid etter innleggelsen kunne hun og ektemannen David Benioff ønske velkommen til deres andre datter - Molly June Benioff.

Skuespillerinnen har imidlertid ikke hvilt på laubærene etter fødselen, og allerede åtte dager etter var hun tilbake på jobb for å promotere sin nye film «Please Give» i New York.

I forrige uke fikk hun også gjennomført det planlagte Letterman-showet. Men selv om hun  egentlig deltok for å promotere sin siste film, klarte hun ikke å snakke om annet enn sin lille datter, skriver Daily Mail. 

Mellom latterkuler og gledestårer viste 38-åringen også frem ferske bilder av den nyfødte.

- Dette er vår første film av Molly June. Hun er bare noen dager gammel. Det knuser hjertet mitt. Det var i denne videoen vi skjønte at hun er i det stadiet i livet der alt handler om pupp, humret hun.

Skuespillerinnen innrømmet også at hun og ektemannen kranglet lenge om hvilket navn de skulle gi datteren.

- Vi hadde store problemer med å velge navn, vi kranglet mye om det. Du kan jo ikke forlate sykehuset før du skriver under på et papir med navnet på babyen, så vi nådde et punkt der sykepleieren forsøkte å dytte oss ut av sykehuset og babysetet satt klart i bilen, men vi klarte ikke bestemme oss for om det skulle være Maya June eller Molly June, fortalte hun. 

Og da skuespillerinnen etterhvert prøvde å snakke litt om filmen, måtte hun tilslutt bare gi tapt og skifte tema.

- Jeg har en litt tåkete hjerne akkurat nå. Åh Gud, jeg burde egentlig ikke være her, lo hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Herregud, så feit jeg var!


Se alle de skjønne babybildene nedenfor:

STOLT: Skuespillerinnen klarte ikke snakke om annet enn datteren under Letterman-showet. Foto: All Over Press
PUPP: Ifølge skuespillerinnen er datteren i det stadiet i livet der «alt handler om pupp». Foto: All Over Press
SKJØNNE: Amanda kysser på sin lille datter. Foto: All Over Press
KLARE IKKE BESTEMME SEG: Ifølge filmstjernen slet hun og ektemannen veldig med å bestemme navn til datteren. Foto: All Over Press
LYKKELIG. Molly June er Amanda og ektemannens andre datter. Foto: All Over Press
TILBAKE PÅ JOBB: Skuespillerinnen var tilbake på jobb kun åtte dager etter fødselen. Foto: All Over Press