Viste frem sin gravide mage

Kourtney Kardashian teller spent ned til familieutvidelsen.

SEOGHØR.NO: I juni ble det kjent at realitystjernen Kourtney Kardashian (35) venter sitt tredje barn med samboeren Scott Disick.

Fra før har paret barna Mason (4) og Penelope (2).

Kourtney så ikke ut til å være preget av graviditeten, da hun strålte om kapp med sola i det eksklusive området Beverly Hills i Los Angeles.

TV-profilen - som sammen med søsteren Kim og resten av deres familie har gjort suksess med realityserien «Keeping up with the Kardashians» - viste stolt frem sin voksende mage, og smilte til paparazzi-fotografene hun møtte på handleturen i Beverly Hills.

Scott Disick skal først ha reagert med sinne, da han fikk vite at han skulle bli far for tredje gang.

TV-STJERNER: Gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians» har Kourtneys familie blitt verdensberømte. Foto: /All Over Press
TV-STJERNER: Gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians» har Kourtneys familie blitt verdensberømte. Foto: /All Over Press Vis mer

- Du driver og lurer meg til å få disse barna. Jeg takler ikke alt dette ansvaret, skal han ha rast mot sin gravide samboer, etter først å bli lamslått av nyheten.

Nå ser imidlertid tonen igjen ut til å være god mellom Scott og Kourtney.

Men i et av opptakene til «Keeping up with the Kardashians» skal han ha uttrykt at han er nervøs for å få mer ansvar.

- Noe av det som irriterer meg mest er at Kourtney ikke har vært ærlig mot meg, hun har visst om dette i ukevis. Jeg trodde at vi ikke ville ha flere barn etter to, og nå må jeg ta vare på tre. Bare å si det friker meg ut, forteller han i episoden. 

LES OGSÅ: - Her drikker han på seg alkoholforgiftning