Viste frem sin gigantiske giftering

Mistet forlovelsesringen i sanden, men fikk en enda bedre erstatning...

MED RINGEN PÅ: Megan Fox hadde på seg sin gigantiske diamantring da hun var prisutdeler under VH1s o Something Awards i Hollywood mandag kveld.  Foto: All Over Press
MED RINGEN PÅ: Megan Fox hadde på seg sin gigantiske diamantring da hun var prisutdeler under VH1s o Something Awards i Hollywood mandag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: 24. juni giftet tidligere «Transformers»-stjerne Megan Fox (24) seg med sin kjæreste gjennom seks år - tidligere «Beverly Hills 90210»-skuespiller Brian Austin Green (36).

Bryllupsseremonien, som ble avholdt på Hawaii, var en svært hemmelig og privat affære, og selv Megans mor skal ha vært utelatt fra begivenheten for å klare å holde det skjult for pressen.

Mandag kveld viste superstjernen seg for første gang i offentlig sammenheng siden bryllupet, da hun var overraskelsesgjest og prisutdeler under musikk-kanalen VH1s Do Something Awards i Hollywood.

Og det var ingen som kunne unngå å legge merke til at skjønnheten, som flere ganger har blitt kåret verdens mest sexy kvinne, nå er gift, for på hånden bar hun en helt gigantisk diamantring, skriver The Huffington Post.

24-åringen, som ikke fikk beholde rollen i den tredje «Transformers»-filmen på grunn av konflikter med regissør Michael Bay, skal ha mistet forlovelsesringen hun fikk av Brian under en tur på stranden. Men erstatningen, som glitret stort i lyset på scenen mandag, er ikke så mye dårligere akkurat.
 
I tillegg til den store diamantringen, bærer Megan også en mer klassisk og enkel giftering på venstre hånd, som da er den hånden det er mest vanlig å bære gifteringen på i USA.

Ektemannen Brian har også en lignende ring på sin venstre hånd.

Hva herlighetene har kostet, er uvisst, men skal man tro Hollywood-standarden, var de neppe billige.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Se, brunfargen matcher kjolen!