Viste frem sin flotte nye figur

Jennifer Love Hewitt har tidligere gitt etter for slankepresset , men nå stråler hun av selvtillit på den røde løperen.

NÅ: Skuespiller Jennifer Love Hewitt har både fått vektkritikk, kritisert kroppsidealet og vært sylslank i løpet av de siste årene. På «Café»-premieren i Los Angeles denne uken, så hun imidlertid ut til å være svært komfortabel med kroppen s Foto: All Over Press
NÅ: Skuespiller Jennifer Love Hewitt har både fått vektkritikk, kritisert kroppsidealet og vært sylslank i løpet av de siste årene. På «Café»-premieren i Los Angeles denne uken, så hun imidlertid ut til å være svært komfortabel med kroppen s Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Jennifer Love Hewitt (32), kjent fra TV-seriene «Ghost Whisperer» og «Party Of Five», er en av få Hollywood-kjendiser som har gått ut og kritisert bransjens enorme slankepress.

Utspillet kom etter at hun i 2007 ble kalt overvektig, etter at hun hadde blitt fotografert på badeferie i bikini. I tiden som kom virket det imidlertid som at den vakre 32-åringen gav etter for slankepresset, da hun begynte å miste sine kvinnelige former.

Nå ser det derimot ut til at TV-stjernen har funnet tilbake til kjærligheten til kroppen sin. I fjor sommer rådet hun alle kvinner til å kvitte seg med baderomsvekten og heller være fornøyd med seg selv. Og på den røde løperen denne uken strålte hun av selvtillit i en ettersittende Hervé Léger-kjole - som fremhevet en tilsynelatende fyldigere figur.

«Kroppen hennes var tydelig forskjellig fra i fjor, da hun stilte på rød løper i en blå bandasjekjole. Det ser ut som hun har fått en større byste og en mykere, mer formfull figur - i kontrast til den smalere timeglassfiguren hun hadde tidligere» er DailyMails kommentar til de ferske bildene av den flotte skuespilleren.

På torsdagens premiere av Love Hewitts indiefilm «Café», virket det som stjernen har funnet den gylne middelvei vektmessig, noe som kan bety slutten på hennes stadig skiftende kroppsfasong. Den trange, korallfargede kjolen og 32-åringens brede smil, tydet i hvert fall på at hun følte seg svært vel med sin feminine figur.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg tyllet i meg gin og brukte kokain konstant