<strong>NYTER SOLEN I MEXICO:</strong> Supermodellen Bar Rafaeli tilbringer juleferien i Los Cabos - uten sin kjæreste Leonardo DiCaprio. Foto: Stella Pictures
NYTER SOLEN I MEXICO: Supermodellen Bar Rafaeli tilbringer juleferien i Los Cabos - uten sin kjæreste Leonardo DiCaprio. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viste frem sin flotte kropp

Bar Refaeli koste seg i Mexico, mens hennes filmstjernekjæreste dro på museum i Los Angeles.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Leonardo DiCaprio har valgt å tilbringe julen i Los Angeles, uten sin vakre modellkjæreste Bar Refaeli. Hun bestemte seg for å nyte solen i Mexico, sammen med gode venner.

Bar Refaeli er blitt fotografert på det mexikanske feriestedet Los Cabos, hvor hun villig viser seg frem i bikini - og viser frem sin flotte kropp, skriver EkstraBladet.
 
Ifølge rykter, skal Leonardo og hans elskede Bar være klar for å gifte seg, og Leo har tilbragt mye tid i Bars hjemland, Israel. Han har til om med overveid å kovertere til jødedommen, ifølge TheSun. Det er ganske forståelig, på et eller annet plan.

Men det som er fullstendig uforståelig, er at Leo valgte å bruke 2. juledag til å gå på et museum i Los Angeles, i steden for å være sammen men sin kjæreste i Mexico.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Leonardo har noe å glede seg til

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer