<strong>FORMFULL:</strong> «Big Love»-stjernen Chloë Sevigny viste villig frem sine kvinnelige former på stranden i Miami i helgen.  Foto: All Over Press
FORMFULL: «Big Love»-stjernen Chloë Sevigny viste villig frem sine kvinnelige former på stranden i Miami i helgen. Foto: All Over Press Vis mer

Viste frem sin flotte bikinikropp

«Big Love»-stjernen Chloë Sevigny nyter det nye året på stranden i Miami.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerstjernen og moteikonet Chloë Sevigny (36), kjent fra blant annet tv-serien «Big Love», markerte starten på det nye året med en solrik ferie på stranden i Miami.

De siste dagene har 36-åringen og en rekke venner kost seg med paraplydrinker, bading og late dager på Miami Beach, og skuespillerinnen hadde ikke noe imot at paparazziene tok bilder av hennes mange bikiniantrekk, skriver Daily Mail.

Søndag bar blondinen, som har skapt seg et stort navn i Hollywood både som skuespiller og såkalt «it»-girl, en lekker rosa og blåstripet bikini, som viste frem hennes veldreide figur.

Tidligere i helgen ble hun også avbildet i en bitteliten svart bikini, som overlot lite til fantasien, med rød leppestift og gamle Ray Bans som eneste accessoir. 

36-åringen, som nylig spilte inn den aller siste sesongen av «Big Love», så ut til å storkose seg i solen mens hun pratet med venner på trendy South Beach, og dersom ryktene stemmer kan det tenkes hun har godt av en liten ferie. 

Tidligere denne måneden kunne nemlig Sevigny bekrefte at hun vurderer en rolle  i Broadway-forestillingen «Extremities», med blant andre Katie Holmes.

- Jeg har lest det, og skal se litt an hvordan castet utvikler seg, sa hun nylig til Entertainment Weekly.

Ifølge 36-åringen utelukker hun imidlertid ikke en ny tv-rolle.

- Jeg er ikke imot å gjøre en ny serie, men jeg tror ikke jeg ville gjort en i LA. Jeg har lyst til å gjøre en halv-times komedie på et kabelnettverk i New York, hvor jeg kan spille en som er veldig glamourøs og litt rar. Det er min drømmejobb, har Sevigny uttalt.

Chloë, som fortsatt er singel, har tidligere uttalt at det beste med å være ferdig med «Big Love» er at hun nå får mer tid til sitt eget privatliv, og at hun håper å treffe en mann i fremtiden.

- Jeg vil ha en gutt som er maskulin, flink med hendene, og som kan bygge ting. Ansiktshår tenner meg. De fleste jeg er sammen med i New York er hippe, kunstnertyper. Men jeg liker sterkere, mer fysisk påtrengende menn - som en tømrer. Jeg liker gutter som drar meg i håret, som er aggressive, og som jeg kan være aggressiv mot tilbake, sa hun i desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil ha en aggressiv mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer