Viste frem sin fantastiske figur

- Men ingenting beveger seg i ansiktet, hevder kritikerne. Se bildespesial!

SEXY: Kyile Minogue viste frem sin flotte figur i dette sexy antrekket under innspillingen av hennes nye musikkvideo.  Foto: All Over Press
SEXY: Kyile Minogue viste frem sin flotte figur i dette sexy antrekket under innspillingen av hennes nye musikkvideo. Foto: All Over Press Vis mer
Se flere bilder fra Kylies sexy musikkvideoinnspilling nederst i saken! 


SEHER.NO: For litt over én uke siden fikk den australske popskjønnheten Kylie Minogue (41) massiv kritikk i mediene, etter at hun dukket opp på et veldedighetsarrangement i New York med et ansikt som bar tydelig preg av Botox-behandlinger.

41-åringen har alltid vært kjent for sin naturlige skjønnhet og veldreide figur, og fansen ble derfor svært skuffet over hennes avgjørelse om å «pynte på» utseendet.

- Det alle elsker med Kylie er hennes vennelige og store smil. Men ingenting - og jeg mener INGENTING - beveget seg i ansiktet hennes da hun prøvde å smile for kameraene. Hun er så utrolig vakker, og jeg skjønner ikke hvorfor hun føler et slikt press for å se yngre ut, sa en sjokkert tilskuer etter arrangementet.

Kritikken til tross, at Kylie holder seg svært godt for alderen er ikke til å legge under en stol, og i helgen viste hun hvorfor hun fortsatt regnes som en av verdens vakreste kvinner.

Søndag befant 41-åringen seg i LA i forbindelse med innspillingen av musikkvideoen til singelen «All My Lovers». Og Kylie tok da pusten fra de fremmøtte tilskuerne i sitt svært minimale sceneantrekk, skriver Daily Mail. 

Kostymet, som bestod av en hvit, ribbet t-skjorte over svart undertøy, samt et par sexy, futuristiske stilettstøvletter, overlot svært lite til fantastien. Og til tross for at hun nå kan regnes som en «moden» kvinne, var det ingenting som tydet på at popstjernen følte seg utilpass i det utfordrende antrekket.

Kylie har nå vært aktiv i musikkbransjen i over 20 år, men ifølge popstjernens ti år yngre kjæreste, undertøysmodellen Andres Velencoso Segura, er hun alt annet enn lei livet i rampelyset. 

- Som artist er hun full av entusiasme - om det så gjelder forberedelsene til videoer, bilder, eller å stå på scenen og reise på turné. Hun elsker det, og det er derfor hun er så fantastisk, sier han.

Paret møttes da de spilte inn reklamefilmen for Kylies parfyme i 2008, og ifølge Andres er han svært forelsket i popstjernen.

- Det hele startet som en liten romanse, men utviklet seg til kjærlighet, og nå støtter vi hverandre. Vi passer veldig godt sammen. Jeg har funnet en kvinne som elsker meg, og jeg elsker henne. Lykkelig, det er hvordan jeg føler meg nå, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er en Botox-katastrofe

Se flere bilder fra Kylies sexy musikkvideoinnspilling nedenfor:
LEKKER: Popstjernen viste frem sine veltrente ben i et par sexy, futuristiske støvletter. Foto: All Over Press
LETTKLEDDE MENN: 41-åringen er omringet av lettkledde mannlige dansere i den nye videoen. Foto: All Over Press
UNG: Kylie ser mer ut som en ungpike, enn en moden kvinne på 41 år. Foto: All Over Press
I FORM: Det er lite som tyder på at Kylie begynner å merke alderen. Foto: All Over Press
I UNTERTØY: Kylies antrekk bestod i hovedsak av svart undertøy... Foto: All Over Press
VISTE RUMPA: Minogue viste frem sin mest kjente kroppsdel - rumpa. Foto: All Over Press
SEXY: Popstjernens lettkledde mannlige dansere virket veldig fornøyde med utsikten.... Foto: All Over Press
FORELSKET: Ifølge Kylies kjæreste, Andres, er de to svært lykkelige sammen, tross aldersforskjellen på ti år. Foto: All Over Press