Olivia Munn:

Viste frem sin 11 år yngre flamme

To år etter bruddet skal lykken smile igjen for Hollywood-stjernen.

FORELSKET IGJEN: I rundt ett år skal Olivia Munn har datet en ny mann i all hemmelighet. Her er hun under InStyle Awards i Los Angeles sist måned. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET IGJEN: I rundt ett år skal Olivia Munn har datet en ny mann i all hemmelighet. Her er hun under InStyle Awards i Los Angeles sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren 2017 kom nyheten om at Olivia Munn (39) og NFL-proffen Aaron Rodgers (35) hadde gått hver til sitt etter tre år som kjærester.

- De forblir nære venner og ønsker hverandre ingenting annet enn det beste når de går videre med livene sine, fortalte en kilde til People.

Det skal ha vært «The Newsroom»-stjernen som valgte å bryte ut av forholdet, da hun og Rodgers «ønsket seg forskjellige ting i livet», meldte E! News den gang.

Nå kan det derimot se ut som om lykken smiler igjen til den flotte skuespilleren.

Delte bilde på Instagram

Lørdag viste nemlig Munn frem sin nye flamme Tucker Roberts (28) under arrangementet «A Day of the Dead Celebration» i Los Angeles, ifølge Us Weekly.

- De gjorde en «flashy» entre kledd ut som karakterene fra tv-kanalen HBOs hitserie «The Righteous Gemstones», skrev nettstedet mandag.

- Olivia og Tucker kom hånd i hånd, og det var tydelig at de var sammen, forteller en kilde, og legger til at duoen tilbragte kvelden med Hollywood-stjernene Emma Roberts (28), Garrett Hedlund (35) og Jaime King (40), vekselsvis på dansegulvet og ved et basseng.

Søndag delte også Munn dette bildet av seg selv og Roberts utkledd i Halloween-kostymene:

Romanseryktene rundt duoen oppstod allerede i desember i fjor, da de ble sett i hånd i hånd på shopping i filmbyen. Og måneden etter dukket de opp sammen på fest hos kjendis-manageren Scooter Braun (38), ifølge Us Weekly.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Frøs ned eggene sine

Olvia Munn har gjort stor suksess med sin rolle som journalisten Sloan Sabbith i serien «The Newsroom», som her til lands sendes på NRK, og hun er også kjent fra filmer som «X-Men: Apocalypse», «Magic Mike», «Iron Man» og «Zoolander».

Før 39-åringen ble kjæreste med Aaron Rodgers i 2014, var hun i et to år langt forhold med den svensk-amerikanske skuespilleren Joel Kinnaman (39).

I 2016 åpnet Olivia seg om drømmen om å bli mor i podcasten «Anna Faris Is Unqualified». Da fortalte hun at hun hadde fryst ned flere av eggene sine.

- Jeg har fylt 35 år og da er det høy risiko. Jeg frøs ned en haug med egg for flere år siden. Jeg dro til legen, tok testen og han sa: «Du har faktisk veldig mange egg. Du er heldig», avslørte hun, ifølge People.

Grunnen til at hun valgte å fryse ned eggene var altså at hun ønsker å stifte familie og ville sikre seg sjansen til å bli gravid. I podcasten anbefalte hun alle kvinner å følge hennes eksempel.

- Hvorfor ikke bare gjøre det? Jeg ser mange kvinner som stresser med at de blir eldre, men hvis man fryser ned eggene, så kommer det ingen dommedag - for man er allerede forberedt.

LES OGSÅ: «Farmen»-duoen skapte full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer