Viste frem rumpa på Twitter

Den amerikanske modellen snur ryggen til kritikerne.

VISTE RUMPA:  Coco Austin overlater ikke mye til fantasien på sitt nyeste Twitter-bilde som hun la ut til fansen. Foto: Stella Pictures
VISTE RUMPA: Coco Austin overlater ikke mye til fantasien på sitt nyeste Twitter-bilde som hun la ut til fansen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Den amerikanske modellen og skuespilleren har de siste årene vært mest kjent som kona til rapperen Ice-T og en av de mest ivrige kjendisene på nettsamfunnet Twitter.

30-åringen har blant annet flere ganger lagt ut lettkledde bilder av seg selv, noe som har ført til kritikk fra flere amerikanske medier om at hun gjør hva som helst for å holde seg i rampelyset.

Hovedpersonen selv ler imidlertid av kritikken og svarte onsdag me å legge ut to nye lettkledde bilder av seg selv, et hvor hun viser rumpa og et kun iført en våt t-skjorte.

- Bare for moro skal jeg helle en bøtte vann over meg. Hva gjør jeg ikke for dere, skriver hun i en melding til fansen.

Coco hevder hun også ser på seg selv som en feminist.

- Jeg vil hilse til alle mine kvinnelige fans. Jeg vet at meldingene mine er sprø, men dere bryr dere ikke. Jeg står for kvinnelig styrke, skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun seg splitter naken