Viste frem rumpa på scenen

Azealia Banks gav festivalpublikummet mer enn de hadde betalt for.

SPRØ SANGER: Rapper Azealia Banks vakte oppsikt med sin hvite kontaktlinse og futuristiske neondrakt da hun opptrådte på LoveBox-festivalen i London fredag.  Foto: All Over Press
SPRØ SANGER: Rapper Azealia Banks vakte oppsikt med sin hvite kontaktlinse og futuristiske neondrakt da hun opptrådte på LoveBox-festivalen i London fredag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske rap-artisten Azealia Banks (22) bød virkelig på seg selv da hun opptrådte på Lovebox-festivalen i London fredag.

«Yung Rapunxel»-sangeren var iført en ettersittende, neonfarget drakt mens hun hoppet rundt på scenen under den energifylte konserten, og dro nok god nytte av det DailyMail omtaler som et strategisk plassert «luftehull».

Bakpå den heldekkende drakten var det nemlig laget et sirkelformet hull, som viste frem både sangerens sorte stringtruse og den øverste delen av rumpa hennes.

Men med både støvler og hansker i tillegg til den futuristiske «cat-suiten», var det neppe rart at Banks trengte en liten lufteventil i sommervarme Victoria Park - selv om denne var uvanlig plassert.

Den hvite kontaktlinsen rap-stjernen hadde på det ene øyet sørget trolig også for at ikke 22-åringens bakdel fikk den udelte oppmerksomheten.

Etter alt å dømme satte nok publikum pris på opptredenen, som Banks dediserte til Trayvor Martin, 17-åringen som ble skutt av George Zimmerman i Florida i fjor. Zimmerman ble denne uken frikjent for drapet.

LES OGSÅ:  Saksøkes for 18 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer