Tyra Banks og Erik Asla:

Viste frem overraskende bilde av sin vesle sønn

Tyra Banks får fansen til å juble.

KJÆRESTER: Tyra Banks fotografert sammen med sin norske kjæreste Erik Asla. I fjor fikk paret sitt første sammen. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Tyra Banks fotografert sammen med sin norske kjæreste Erik Asla. I fjor fikk paret sitt første sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I anledning den amerikanske farsdagen, hyllet mange stjerner sine fedre på Instagram. Tyra Banks, supermodell og kjent som «America'a Next Top Model»-programleder, gjorde derimot sin egen vri.

40-åringen og hennes norske kjæreste, Erik Asla (51) fra Drammen, fikk i fjor vinter sønnen York (17 mnd.) sammen.

Paret har bevisst valgt å holde barnet borte fra rampelyset. Det har paret lyktes med - ikke engang ivrige paparazzier har klart å kapre til seg et bilde.

Nå har de imidlertid selv valgt å vise frem sin lile sjarmør.

- Ikke et PR-stunt

Da paret besøkte NRK-programmet«Skavlan» i fjor høst, forklarte duoen at de ville verne om sønnens privatliv, og at de ikke skulle bruke ham for å markedsføre seg selv.

- Vi fikk ikke dette barnet som et PR-stunt, vi er stolte og glade i ham, og han ba ikke om å være i rampelyset, sa Tyra og la til:

- Derimot vil vi vise ham frem én dag, for vi vil ikke at et paparazzi-bilde skal være det første bildet som blir tatt av ham. Vi prøver å forskyve det frem så lenge som det er mulig, sa hun den gang.

"Top Model"-klipp: Frida besvimer under innspilling og blir bært ut av studio. Vis mer

Delte bilde

Nå virker det som om paret føler at tiden er inne. På den amerikanske farsdagen publiserte hun nemlig et bilde av sønnen på Instagram.

«Til alle fantastiske fedre dere ute som elsker barna sine betingelsesløst, slik som min morfar og pappa også gjorde. Gratulerer med farsdagen!», skrev Tyra og signerte innlegget med «York».

SKAVLAN: Da Erik Asla og Tyra banks gjestet Skavlan fortalte Erik Asla om forholdet med supermodellen Tyra Banks. Video: NRK Vis mer

Under bildet flommer det over av kommentarer av typen «Aner jeg en fremtidig modell?» og «Han ser ut som moren!».

Det er foreløpig uvisst om det er Tyras norske fotografkjæreste som har tatt bildet.

Den verdenskjente modellen har delt et bilde av sønnen på Instagram tidligere, men da var bare bakhodet synlig.

Møttes på jobb

Banks, som både har vært programlederen og hjernen bak den internasjonale TV-suksessen «America's Next Top Model», traff Erik da han jobbet som dommer og fotograf i sesong åtte av norske «Top Model», som ble spilt inn i USA.

I det nevnte intervjuet med Fredrik Skavlan fortalte drammenseren om øyeblikket da han innså at supermodellen var mer enn bare en venn.

- Det var under den tredje middagen vi hadde sammen. Jeg vil ikke kalle det en date, for det var bare en middag. Men noe skjedde, sier han, før Tyra Banks skyter inn:

- Han sølte ut kaffen sin over hele bordet. Du vet, han så meg inn i øynene - det ble for mye for ham, spøkte hun.

LES OGSÅ: TV 2-profilen blir mamma for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer