Viste frem nytt, sexy image

Tenåringsidolet Miley Cyrus vil bli sett på som voksen. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke viste Miley Cyrus (19) hele Hollywood at hun er blitt voksen. Skuespilleren var på filmpremieren til kjæresten Liam Hemsworths film «The Hunger Games» og tok pusten fra de fleste i et langt sort skjørt, bar mage og dypt utringet korsett.

Den siste tiden har 19-åringen vist seg i stadig mer sexy antrekk på scenen og på premierer, og har blitt kritisert av foreldre som mener hun ikke er en god nok rollemodell for barna deres.

- Min jobb er å være en rollemodell, men jobben min er ikke å være en forelder og fortelle barn hvordan de skal oppføre seg fordi jeg holder på å finne ut av det selv også. Det er egoistisk å legge det ansvaret på meg. Barn kommer til å gjøre feil uansett om jeg gjør det eller ikke, slik er livet, sier Cyrus til Harper’s Bazaar.

Cyrus ble kjent som «Hannah Montana» allerede som 12-åring og ble raskt det største tenåringsidolet verden over. På tross av sin unge alder er Miley allerede en erfaren skuespiller i Hollywood og synes til tider det har vært vanskelig å vokse opp i rampelyset.

- Mennesker i livet mitt har sett en dramatisk forandring i meg den siste tiden. Jeg blir mer og mer kjent med meg selv. Jeg var tolv år da jeg ga ut min første plate, og jeg tror ingen vet hvem de er så tidlig. Det er viktig å vite hvem man er før man begynner å jobbe for hvis man ikke er sterk blir du den personen de gjør deg til, sa hun da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show».


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Truet med å dumpe Miley  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer