IKKE LENGER SINGEL: Truls Svendsen delte bilde av det som skal være hans nye kjæreste på Instagram. Her mottok han Gullrutens publikumspris i 2015. Foto: NTB Scanpix.
IKKE LENGER SINGEL: Truls Svendsen delte bilde av det som skal være hans nye kjæreste på Instagram. Her mottok han Gullrutens publikumspris i 2015. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Truls Svendsen:

Viste frem ny kjæreste på Instagram

Truls Svendsen forteller at han slett ikke er singel lenger.

(Seoghør.no): Lørdag kunne vi i et lengre intervju i Dagbladet Magasinet lese at Truls Svendsen (45) ønsker seg barn.

I samme intervju ble Truls presentert som singel, men da tok det ikke lang tid før Truls selv reagerte med å vise frem det som skal være hans kjæreste, Charlotte, på Instagram.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skriver han i innlegget.

Flere av Truls' venner og bekjente kommenterer innlegget med hjerter og lykkeønskninger.

Truls ønsker selv ikke å kommentere innlegget eller forholdet ytterligere til Se og Hør.

Vil bli far

Overfor avisen avslørte han også at det i fremtiden kanskje blir slutt på tilværelsen som barnløs.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til framtida, sa han til avisen.

Fra amatør til mester

Denne høsten er Truls å se på TV-skjermen sammen med mesterkokken Eyvind Hellstrøm (68). Sammen skal de oppsøke kulinariske reisemål og restauranter i Norge og verden rundt.

Det fortalte de i opptaket av årets første «Senkveld», som ble sendt i februar. Hellstrøm skal lære bort det han kan til den glade matamatøren Svendsen.

KRAMPE: I første episode av TV 2-programmet «Truls à la Hellstrøm», reiser Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen til Japan for å starte en pop-up-restaurant, men de får problemer allerede på et gjestehus i Kyoto. Video: TV 2 Vis mer

- Men er det mulig å gjøre en gjennomsnittsnordmann til en superkokk i løpet av seks måneder?

- Det vil tida vise, men Eyvind Hellstrøm har gjort gull av gråstein før, så oppgaven burde være overkommelig.

- Vi skal ut og lete etter lidenskap - etter de beste folkene og råvarene i min verden. Den verden er det fantastisk å fortelle om, sa Hellstrøm til Thomas og Harald.

LES OGSÅ: «Jakten»-tabbene du ikke får se på TV