Peg Parnevik og Filip Lamprecht:

Viste frem ny flamme etter bruddet: - Respektløs

Peg Parnevik og Filip Lamprecht gikk fra hverandre kort tid etter sistnevntes deltkelse i «Skal vi danse».

BRUDD: Peg Parnevik og Filip Lamprecht har valgt å gå hver til sitt. Nå deler Peg bilder av sin nye flamme. Foto: Instagram / Peg Parnevik
BRUDD: Peg Parnevik og Filip Lamprecht har valgt å gå hver til sitt. Nå deler Peg bilder av sin nye flamme. Foto: Instagram / Peg Parnevik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske realityprofilen Peg Parnevik (25) har de seneste årene vært i et forhold med den halvnorske kjendissønnen Filip Lamprecht (24).

Peg har vært i søkelyset siden hun var liten, men ble for alvor kjent gjennom familiens realityserie «Parneviks». I dag har hun en av Sveriges største podkaster, «Pillowtalk med Peg & Penny».

24-åringen vant årets sesong av svenske «Skal vi danse». Lamprecht er norsk statsborger, ettersom moren, Kristin Kaspersen, er halvnorsk. Kaspersen er datteren til den svenske sangerinnen Lill-Babs og den tidligere norske landslagskeeperen Kjell Kasperen.

Tidligere denne sommeren kom nyheten om at paret har valgt å gå hver til sitt. Nå ser det imidlertid ut til at 25-åringen er klar for å gå videre.

NY GENERASJON: Tina & Bettina har gjenoppstått, takket være TikTok, og dette sier Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen, mennene bak Norges første influencere. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Mistet flere tusen følgere

Den siste måneden har nemlig tv-profilen levd livets glade dager som en singel kvinne. På Instagram har det florert av bilder og videoer av at hun henger med venner, fester og kliner til med mystiske menn.

Da hun nylig publiserte et bilde av at hun kysser en gutt, som ikke er Filip, mistet hun tusenvis av følgere.

Det ser nemlig ut til at fansen er alt annet enn fornøyde med at 25-åringen nå velger å gå videre etter det tunge bruddet. Det har fått innboksen til å fylles til randen med stygge meldinger og hat, forteller hun i podkasten.

- Jeg var frem og tilbake og tenkte: «jeg vet at det kanskje blir litt feil hvis jeg deler enkelte ting fra livet mitt nå, men det føles rett så jeg kommer til å gjøre hva faen jeg vil». Men jeg merket veldig fort at så fort jeg begynte å publisere bilder av folk jeg dater, så mistet jeg flere tusen følgere, sier hun ærlig.

BRUDD: Realityprofil Aurora Gude snakker ut om bruddet med samboeren Haakon Johan Lønner. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

- Respektløs

Mest av alt var det bildet av en gutt med blondt hår som fikk fansen til å reagere.

Følgerne ser nemlig ut til å tro at bruddet mellom Peg og Filip skjedde nylig. Slik er det ikke, skal vi tro førstnevnte. I podkasten forteller hun at til tross for at nyheten ble kjent i juni, er det lenge siden de faktisk gikk hver til sitt.

- Jeg trodde det var ganske tydelig at dette har vært min virkelighet en god stund, sier hun, og legger til:

- Det er som om jeg er respektløs fordi jeg kan gå videre så fort, og det synes jeg er så utrolig feil, sier hun i den nyeste episoden av podkasten.

FORHOLDET: Herman Flesvig vant gullrute for «Førstegangstjenesten», og da vi snakket med han i etterkant lurte vi inn et spørsmål om forholdet. Video: Se og Hør Vis mer

Til slutt innrømmer 25-åringen at hun faktisk dater andre gutter, og at hun og Filip fremdeles er gode venner - selv etter bruddet.

LES OGSÅ: Kastet klærne etter datterens nakenkjole-kritikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer