Viste frem magen på babyshopping

Selv ikke Jessica Simpsons store designerveske klarte å skjule babymagen.

EKSKLUSIVT BABYUTSTYR: Jessica Simpsons ble fredag fotografert i West Hollywood etter en shoppingtur i den kjente baby-boutiquen Bel Bambini. Sangeren og designeren er tydeligvis i full gang med å forberede seg til hun blir tobarnsmor.  Foto: All Over Press
EKSKLUSIVT BABYUTSTYR: Jessica Simpsons ble fredag fotografert i West Hollywood etter en shoppingtur i den kjente baby-boutiquen Bel Bambini. Sangeren og designeren er tydeligvis i full gang med å forberede seg til hun blir tobarnsmor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artist og «Fashion Star»-mentro Jessica Simpson (32) er som kjent gravid for annen gang. Og nå har hun kommet såpass langt i svangerskapet at hun kan vise frem en skikkelig kul på magen.

Fredag ble stjernen fotografert etter en shoppingtur hos den kjente babybutikken Bel Bambini i Hollywood, noe som neppe er så rart siden hun og forloveden Eric Johnson (33) venter en liten gutt. Siden parets første barn, Maxwell Drew (10 mnd.) er en jente, er det vel på sin plass at hun kjøper inn noen nye babyklær.

Den flotte blondinens babymage var svært fremtredende i en ettersittende, rosa topp som hun kombinerte med sort hettejakke, sorte tights og joggesko. Selv ikke den rådyre, oransje designervesken fra Hermès klarte å ta oppmerksomheten bort fra 32-åringens voksende mage.

Simpsons sporty shoppingantrekk får Life&Style til å spørre seg om hun skulle videre på trening, selv om hun holdt seg på magen og så sliten ut etter å ha satt seg inn i en ventende bil.

Men sangstjernen sørger uansett for at denne graviditeten er sunnere enn den første - hun la på seg nesten 30 kilo da hun ventet lille Maxwell Drew. 

- Under det første svangerskapet slapp jeg meg løs og spiste alt jeg ville spise og bare virkelig nøt det. Denne gangen tenker jeg siden jeg har drevet med Weight Watchers og følt meg kjempesunn. Nå har jeg ikke så mye cravings og jeg vet hvor vanskelig det er å miste vekten igjen, så jeg prøver å gjøre sunnere, smartere valg, fortalte hun nylig ifølge Life&Style.

Dette er sikkert en klok avgjørelse av Weight Watchers-talspersonen, så lenge hun ikke drar den så langt som gravide Kim Kardashian (32). Reality-stjernen var nær ved å spontanabortere for et par uker siden, etter å ha fulgt et altfor hardt jobb- og treningsregime.

LES OGSÅ: Frisøren er Khloes virkelige far

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer