FORVIRRET: Mens mamma Angelina ikke lot seg forstyrre av alle fotografene, skjønte Zahara (t.v) og Shiloh lite av oppstyret. Foto: Stella Pictures
FORVIRRET: Mens mamma Angelina ikke lot seg forstyrre av alle fotografene, skjønte Zahara (t.v) og Shiloh lite av oppstyret. Foto: Stella PicturesVis mer

Viste frem lille Shiloh

Det er ingen tvil om hvem som er foreldrene til denne lille lysluggen.

SEHER.NO: Nylig fylte stjerneparet Angelina Jolie (32) og Brad Pitts (43) datter Shiloh ett år.

I helgen tok "Tomb Raider"-stjernen Jolie med seg lysluggen og den adopterte søsteren hennes Zahara (2) på kafé i New York.

Det skulle bli ettåringen som stjal det som var av oppmerksomhet, for nå er det tydelig hvor lik hun er foreldrene sine!

Hun har blant annet Jolies karakteristiske lepper og pappa Pitts knallblå øyne, noe som gjør henne godt kvalifisert i kåringen De søteste kjendisbarna!

Men lite skjønte Shiloh av det som foregikk, og storesøster Zahara så ikke mindre forvirret ut. Det skal jo godt gjøres å bli vant til å bli forfulgt av fotografer hvor hen du går!

Angelina bar de to på hver sin arm hele tiden, og holdt et godt grep om jentene før trioen forsvant i en ventende bil.

Det er da en grunn til at Angelina er kåret til årets Hollywood-mamma.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.