DISNEY-STJERNE: Til tross for sin unge alder, har Demi Lovato i flere år vært en av de største barnestjernene til Disney-konsernet. Foto: Stella Pictures
DISNEY-STJERNE: Til tross for sin unge alder, har Demi Lovato i flere år vært en av de største barnestjernene til Disney-konsernet. Foto: Stella PicturesVis mer

Viste frem kroppen på Twitter

- Jeg kan ikke tro at jeg er i ferd med å gjøre dette, sier Disney-stjernen.

SEHER.NO: Den 18 år gamle skuespilleren Demi Lovato har blitt en av USAs mest kjente unge kvinnelige skuespillere takket være suksess i Disney-serien «Sonny with a chance» og filmene «Camp Rock» og «Camp Rock 2».

Men den unge jenta har også fått smake medaljens bakside etter at hun ble berømt. I november ble hun innlagt til behandling på en klinikk, på grunn av spiseforstyrrelser og selvskading.

Nå slår imidlertid Demi tilbake og hevder hun er klar til å gjøre comeback for fullt.

Mandag la hun ut et bikinibilde av seg selv på sin side hos nettstedet Twitter, etterfulgt av meldingen: «Jeg har jobbet så hardt for å bli sunn og frisk. Jeg kan ikke tro at jeg er i ferd med å gjøre dette, men jeg er så glad. Her er min kropp for bikini-sesongen!»

Etter å ha blitt skrevet ut fra klinikken etter jul, vil Demi Lovato hjelpe andre ungdommer til å unngå å utvikle spiseforstyrrelsene hun har hatt siden hun var åtte år gammel.

- Jeg vil at enhver gutt eller jente som sliter med selvbildet sitt til å vite at det er mulig å bli fornøyd med seg selv, skriver hun på Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg overspiste som åtteåring