Viste frem kjærlighetsringene

Peaches Geldof går med alle kjærlighetsgavene på samme finger.

FORELDRE IGJEN: Snart blir Peaches Geldof mor for andre gang. Hun venter sønn nummer to med ektemannen Thomas Cohan.  Foto: Fame Flynet
FORELDRE IGJEN: Snart blir Peaches Geldof mor for andre gang. Hun venter sønn nummer to med ektemannen Thomas Cohan. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lenge var hun avhengig av sterke rusmidler, men nå smiler endelig lykken til rockedatteren Peaches Geldof (23).

I april fødte hun en sønn som fikk det uvanlige navnet Astala Dylan Willow Cohen-Geldof, og i september giftet hun seg med kjæresten og barnefaren Tom Cohen. Nå venter hun barn nummer to. 

Peaches har tidligere delt flere bilder av sønnen på nettstedet Instagram, og elsker å oppdatere fansen om hva som skjer i livet sitt.

Nylig la hun ut et bilde av de tre ringene sine. I tillegg til en enorm forlovelsesring, har hun en gifteringen og en ny gullring som var en julegave fra ektemannen.

Og alle ringene sitter på samme finger.

- Min fantastiske forlovelsesring sammen med gifteringen og den nye gullringen fra Tiffany som Tom ga meg som julegave (den matcher hans giftering), skrev Peaches under bildet. 

Selv om hun bare er 23 år har Peaches allerede et ekteskap bak seg, nå venter hun barn nummer to med Tom. Hun har fortalt at det var et sjokk å bli gravid syv måneder etter den første fødselen, men tror barna vil få mer glede av hverandre. Paret får en sønn som skal få navnet Phaedra. 

- Det er mange fordeler med å få to barn så tett. Astala er en utrolig glad og sosial gutt, og jeg tror han vil elske å få en lillebror. Selv om jeg også ønsker meg en datter en gang, er jeg veldig glad for at Astala får en bror. De kan dele klær og leker, og gjøre gutteting sammen.  
LES OGSÅ: Elsker å dele bilder av sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer