«Den beste Funkytwin»-premiere:

Viste frem kjærestene for første gang

Begge tvillingbrødrene er lykkelige forelsket.

FORELSKA: Etter måneder med spekulasjon, bekrefter endelig Emil og Silas Massa Vasstrand at det lukter av kjærlighet for gutta om dagen. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea/ Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tvillingene Emil Massa Vasstrand (24) og Silas Massa Vasstrand (24) er kanskje best kjent som lillebrødrene til treningsblogger og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32).

I tillegg til å ha opparbeidet seg en solid fanskare på ulike sosiale medier, så har de har også vært å se i TV 2-serien «Funkyfam» med resten av familien.

Før jul kom imidlertid nyheten om at 24-åringene skulle få sin egen TV-serie som har fått navnet «Den beste Funkytwin». Her blir de eneggede tvillingene, som gjennom hele livet har blitt sammenlignet med hverandre, utfordret av familien i ti ulike grener for å finne ut hvem som er den «beste» tvillingen.

Dobbel lykke

Etter flere måneders spekulasjoner avslørte begge brødrene mandag at de ikke lenger er ledige på markedet.

- Jeg har fått meg kjæreste. Jeg har hatt lyst på kjæreste en liten stund. Og å endelig ha det, er sykt behagelig, fortalte Emil til Se og Hørs Rød Løper.

Samtidig røpet han også hvor han traff sin utkårede:

- Vi møttes på Tinder.

Også Silas bekreftet at det er kjærlighet i lufta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.