Marie Ulven/Girl in Red:

Viste frem kjæresten

Den populære artistens nyeste innlegg har fått mye oppmerksomhet.

DELTE BILDE: Girl in Red, hvis egentlige navn er Marie Ulven, delte nylig et bilde av det som tilsynelatende er kjæresten. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB
DELTE BILDE: Girl in Red, hvis egentlige navn er Marie Ulven, delte nylig et bilde av det som tilsynelatende er kjæresten. Foto: Vianney Le Caer/ Invision/ AP/ NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Marie Ulven (23), bedre kjent som Girl in Red, har gjort det stort de siste årene. Hun kan skryte av både nominasjoner og priser under Urørt, P3 Gull og Spellemannprisen blant annet.

I takt med at karrieren har skutt fart, har også interessen rundt privatlivet hennes økt.

Nå kan fansen juble, etter at hun forrige uke delte et privat bilde på Instagram.

-VELDIG TILFREDS: Influenser Sofie Karlstad svarer på kjæresteryktene. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch / Paramount+. Vis mer

Deler bilde av kjæresten

Det var i fjor høst det ble kjent at Ulven hadde fått seg kjæreste. Den gang kunne hun fortelle til P3 at ting gikk bra på kjærlighetfronten.

– Det går veldig fint. Jeg har en veldig, veldig god og varm og søt kjæreste, som jeg har det veldig fint med. Så jeg har det veldig bra, sa artisten.

Hun har imidlertid holdt kortene tett til brystet hva gjelder kjærestens identitet, men forrige uke delte hun et bilde på Instagram.

«Gledelig juni», skrev hun til bildet, som etter alt å dømme er av henne og kjæresten.

Bildet har i skrivende stund fått nærmere 630 000 likerklikk og nesten 3000 kommentarer, hvor de aller fleste ønsker artisten en god Pride. På bildedelingstjenesten har hun 2,4 millioner følgere.

«TEMPTATION ISLAND»: Etter flere uker fra hverandre i hver sin villa, fikk kjæresteparet en brutal avslutning på oppholdet. Reporter: Anna Celine Hanisch. Video: TV 2 Play / Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Ble kjempeforelsket

De seneste årene har Girl in Red blitt en av de mest strømmede norske artistene på verdensbasis. I musikken legger hun heller ikke skjul på at det er jenter hun forelsker seg i.

Nettopp seksualiteten sin har hun også vært svært åpen om i intervjuer.

- Jeg husker jeg hadde en drøm om en jente og tenkte: «Faen, det var digg». Men jeg fikk bare masse angst av disse følelsene, holdt på å kaste opp hele tiden og klarte ikke å spise. Til slutt klikket det bare helt, og jeg ble kjempeforelsket i en jente, uttalte hun til VG i 2019.

- Jeg bare er her og er et normalt menneske som forelsker seg og skriver en sang om det, akkurat som en hvilken som helst streit jente som skriver en kjærlighetssang, uttalte hun til storavisen New York Times samme år.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer