Jakob Schøyen Andersen:

Viste frem kjæresten på rød løper

- Jeg skal sørge for å skremme henne dobbelt så mye.

PREMIEREKLARE: Jakob Schøyen Andersen hadde med seg kjæresten på den røde løperen fredag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PREMIEREKLARE: Jakob Schøyen Andersen hadde med seg kjæresten på den røde løperen fredag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den nye, norske skrekkfilmen «De dødes tjern» hadde premiere på Colosseum kino i Oslo fredag kveld, var Jakob Schøyen Andersen (29) et selvsagt navn på gjestelista. Han er nemlig en av hovedrolleinnehaverne, og har rollen som Bernhard i filmen.

Med seg på den røde løperen hadde Schøyen Andersen kjæresten Caroline Navestad (26). De har vært sammen i litt over ett år, og kunne til Se og Hør røpe hvordan de traff hverandre.

- Vi møttes på gata, i Torggata på en helt vanlig hverdag, sier Navestad.

Duoen er også samboere.

Navestad, som er utdannet danser ved Ballettakademien i Stockholm, gledet seg stort til å se filmen, selv om hun ikke liker skrekkfilmer. Schøyen Andersen hadde imidlertid planen klar for hvordan han skulle «passe på» henne under visningen.

- Jeg skal sørge for å skremme henne dobbelt så mye, lo komikeren.

- En morsom utfordring

Filmen som i kveld hadde premiere er en nyinnspilling av «De dødes tjern» fra 1958, som var inspirert av romanen med samme navn - skrevet av forfatter André Bjerke i 1942.

En vennegjeng reiser til familiehytta til rollefiguren Lillian, spilt av Iben Akerlie (31) for å ta farvel med hytta og selge stedet - men etter ankomst begynner brått mystiske ting å skje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.