<strong>BLIR FORELDRE:</strong> Før helgen stilte Jenna Dewan og kjæresten Steve Kazee sammen på den røde løperen for første gang. Nylig avslørte de også at de venter barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Før helgen stilte Jenna Dewan og kjæresten Steve Kazee sammen på den røde løperen for første gang. Nylig avslørte de også at de venter barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jenna Dewan:

Viste frem kjæresten på rød løper

Også Jenna Dewans babymage gjorde sin debut på løperen.

Publisert

I begynnelsen av april i fjor delte skuespiller Channing Tatum (39) og kona Jenna Dewan (38) nyheten om at de hadde bestemt seg for å skille lag - etter ni år som mann og kone.

Siden den gang har de begge gått videre, og funnet lykken på hver sin kant. Mens Tatum i dag dater den britiske sangeren og låtskriveren Jessie J (31), ble Dewan raskt koblet til «Shameless»-skuespilleren Steve Kazee (43) etter skilsmissen.

Forholdet mellom Dewan og Kazee ble først kjent for omverdenen i oktober 2018, og ting kan trygt sies å ha gått raskt for det ferske paret.

Nylig kunne de nemlig avsløre at de nå venter sitt første barn sammen.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Sammen på rød løper

Mens Jenna Dewan har datteren Everly (6) med eksmannen, blir Steve Kazee nå far for første gang.

Før helgen stilte de vordende foreldrene opp på den røde løperen sammen for første gang, der også Dewans babymage gjorde sin debut foran pressekorpset.

Debuten skjedde i forbindelse med World Wrestling Entertainment sin 20-årsfeiring av «Smackdown», ifølge Page Six.

38-åringen hadde for anledningen på seg en mørk, løstsittende kjole, der den voksende babymagen så vidt kom til syne.

<strong>GRAVID:</strong> Jenna Dewan viste frem sin voksende babymage på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Jenna Dewan viste frem sin voksende babymage på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kazee poserte sammen med kjæresten på den røde løperen, og var tydelig stolt over familieforøkelsen, da han hadde armen godt plassert på magen til Dewan.

<strong>STOLT:</strong> Det er liten tvil om at duoen gleder seg til å bli foreldre, og Kazee holdt en beskyttende hånd over kjærestens mage. Foto: NTB Scanpix
STOLT: Det er liten tvil om at duoen gleder seg til å bli foreldre, og Kazee holdt en beskyttende hånd over kjærestens mage. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi er overlykkelige

Det var i slutten av september at paret kunne avsløre den hyggelige nyheten om at de venter barn sammen. Overfor kjendisnettstedet People ga de følgende kommentar:

- Vi er overlykkelige, og kunne ikke vært mer glade over å skulle utvide familien vår.

Kort tid etter at babynyheten ble kjent, delte Dewan, som jobber som både danser og skuespiller, et bilde på Instagram, og skrev følgende:

«Å bli mor er enkelt og greit den beste, mest fantastiske tingen som noen gang har hendt meg. Steve Kazee, du er en gave fra oven, og jeg kunne ikke ha gledet meg mer over å utvide familien vår sammen».

- Alt har klikket

Som tidligere nevnt var det i oktober 2018 at forholdet mellom Dewan og Kazee ble kjent. Da hadde de allerede datet en stund.

Til tross for at det altså skulle gå nesten ett år før duoen stilte sammen på den røde løperen, er det ingen tvil om at det er sterke følelser mellom dem. Tidligere har paret delt flere romantiske innlegg til hverandre i sosiale medier.

<strong>KJÆRESTER:</strong> Jenna Dewan og kjærestens forhold ble kjent i oktober i fjor. Et snaut år senere venter de nå barn sammen - bare halvannet år etter at Dewan skilte seg fra Channing Tatum. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Jenna Dewan og kjærestens forhold ble kjent i oktober i fjor. Et snaut år senere venter de nå barn sammen - bare halvannet år etter at Dewan skilte seg fra Channing Tatum. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant annet delte 43-åringen en hyllest til Dewan i forbindelse med Valentinsdagen i februar, og i juni delte også hun et bilde på Instagram der hun endelig bekreftet forholdet.

View this post on Instagram

Speaking of peace....❤️

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Det er liten tvil om at skuespillerne har det svært bra sammen, og i sommer fortalte en kilde til People at forholdet deres er veldig seriøst.

- Det var flere ting som måtte klaffe for at hun i det hele tatt skulle vurdere å begynne å date igjen. Alt har klikket med Steve, sa kilden da.

LES OGSÅ: - Meg og deg mot resten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer