Gunnar Greve Pettersen:

Viste frem kjæresten på rød løper

- Den skarpeste kvinnen jeg har møtt.

KOM MED KJÆRESTEN: Gunnar Greve kom for første gang sammen med kjæresten Henny Stenshaug Pettersen på den rød løperen før årets spellemannpris. Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet
KOM MED KJÆRESTEN: Gunnar Greve kom for første gang sammen med kjæresten Henny Stenshaug Pettersen på den rød løperen før årets spellemannpris. Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lykken smiler for «Idol»-dommer Gunnar Greve (36), som nylig endret sivilstatus på Facebook og står nå som samboer med Henny Stenshaug Pettersen (25).

Det var VG som først omtalte saken, men foreløpig har ikke Gunnar bekreftet forholdet andre steder enn på Facebook.

Lørdag tok han for første gang med seg med seg sin nye kjæreste på den rød løperen.

- Jeg som falt for henne

- Hvordan er det å møte pressen sammen for første gang?

- Vi har vist oss til alle andre så mange ganger, at vi ikke tenker så mye over akkurat det.

- Hva var det dere falt for med hverandre?

NYE BEKJENTSKAPER: Her hilser artist og tidligere Idol-dommer Ina Wroldsen på Alan Walkers kjæreste. Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet
NYE BEKJENTSKAPER: Her hilser artist og tidligere Idol-dommer Ina Wroldsen på Alan Walkers kjæreste. Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet Vis mer

- Det var nok jeg som falt for henne, først og fremst. Det er en av de skarpeste kvinnene jeg har møtt, og så skjønner hun meg, forteller Greve til Se og Hør.

- Han er en helt fantastisk mann. Han har gjort meg til verdens lykkeligste i alle fall, svarte Stenshaug Pettersen på kjærestens fine ord.

Greve kommer rett fra Los Angeles, og vedgår derfor at formen er preget av reisen. De tror derfor at det blir en rolig kveld på dem.

- I tillegg reiser Henny til Tyrkia i morgen og jeg skal til Hong Kong, så jeg tror vi skal ha en tidlig kveld. En rolig spellemann-kveld.

Paret har vernet godt om privatlivet sitt siden de ble kjærester, men har i sosiale medier delt bilder av hverandre den siste tiden.

KOM MED KJÆRESTEN: Også artist Alan Walken kom med kjæresten på den røde løperen. Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet
KOM MED KJÆRESTEN: Også artist Alan Walken kom med kjæresten på den røde løperen. Foto: Christian Roth Christensen/ Dagbladet Vis mer

VG skrev at Gunnars nye samboer tidligere har jobbet i managementbyrået hans MER, men har fått opplyst at hun ikke gjør det nå.

Brudd

I 2012 giftet TV-profilen seg med Helene Ree, men fire år senere ble det kjent at paret hadde flyttet fra hverandre. Til Se og Hør bekreftet 36-åringen den gang bruddet.

«Idol»-dommer havnet midt i knivdrama

- Det stemmer har vi har gått fra hverandre og det er selvfølgelig trist etter så mange år sammen, men vi skilles som venner, sa han og la til:

- Det er alt jeg vil si om den saken.

Gunnar og Helene fikk to døtre sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer