Silas Vassa Masstrand:

Viste frem kjæresten på kjendisfest

Stemningen var god da Ørnulf Høyer og kona Line Strandli Høyer inviterte til sommerfest.

<strong>KJÆRESTER:</strong> Silas Massa Vasstrand, lillebroren til «Funkygine», viste frem kjæresten Victoria på den røde løperen fredag kveld. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KJÆRESTER: Silas Massa Vasstrand, lillebroren til «Funkygine», viste frem kjæresten Victoria på den røde løperen fredag kveld. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag inviterte forretningsmannen Ørnulf Høyer (62) og kona Line Strandli Høyer (39) til en storslått fest i sitt flotte hjem på Ris i Oslo.

I den anledning var den røde løperen rullet ut, og en rekke kjente profiler tok turen for en kveld med mingling, festing og god stemning.

- Det stedet her egner seg for fest, så i dag skal vi gjøre noe vi pleier å gjøre, og det er å «feel good». Altså, her det 27 grader i bassenget, og det er mange ville danseben som kommer til å svinge. Her er det bare å slippe seg løs. Vi er hjemme hos noen, vi skal ha det gøy sammen, sa Ørnulf til Se og Hør under festen.

<strong>VERTENE:</strong> Ørnulf Høyer og kona Line Strandli Høyer inviterte til fest fredag kveld. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VERTENE: Ørnulf Høyer og kona Line Strandli Høyer inviterte til fest fredag kveld. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Masse god latter

At hjemmet egner seg til fest, har Ørnulf rett i. Huset har tidligere blitt brukt i flere sammenhenger, og blant annet er musikkvideoen til Karpes «Au Pair» blitt spilt inn der.

<strong>STORSLÅTT:</strong> Høyer-huset har god plass til mange gjester. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STORSLÅTT: Høyer-huset har god plass til mange gjester. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Huset har også blitt brukt som location i serien «Hvite Gutter», i tillegg til «Mammon» og «Taxi», for å nevne noe. 62-åringen kjøpte det i 1997, og siden den gang har han bygget på og oppgradert det.

På spørsmål om hva som er målet med kvelden, svarer han følgende:

- Masse god latter. Og jeg håper det blir stupekonkurranse her i kveld.

<strong>BASSENG:</strong> Gjestene ble oppfordret til å ta med seg badetøy. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BASSENG: Gjestene ble oppfordret til å ta med seg badetøy. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Poserte med kjæresten

På den røde løperen dukket Silas Massa Vasstrand, lillebroren til treningsbloggeren Jørgine Massa Vasstrand (30) opp med kjæresten Victoria Andersen. Paret har vært sammen i noen måneder, men dette er første gang de er på rød løper.

- Vi møttes på sosiale medier, egentlig, det er jo sånn det funker for tiden, sa Victoria til Se og Hør.

<strong>FORELSKET:</strong> Silas og kjæresten Victoria. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FORELSKET: Silas og kjæresten Victoria. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Det forelskede paret har det veldig bra sammen, og Victoria er også fornøyd med sin nye svigerfamilie.

- Det er en veldig fin familie, en familie det på en måte er lett å komme inn i. De har tatt meg godt imot. Så jeg vil jo egentlig si at jeg har kommet godt inn der, og de er en dritkul familie, sa Victoria, som er sanger - og blant annet var med i «Idol» på TV 2 for noen år siden.

Høye forventninger

Blant gjestene var også Anja Johansen (32), som hadde byttet ut ektemannen Lavrans Solli (27) med kameraten Henrik for kvelden.

- Jeg har aldri blitt invitert hit før, men jeg har hørt at det er god stemning og at dette er den festen du ikke har lyst til å gå glipp av, så i år slipper jeg jo det, sa Anja til Se og Hør da hun ankom festen.

<strong>GODE VENNER:</strong> Anja Johansen tok med seg kameraten Henrik på fest. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GODE VENNER: Anja Johansen tok med seg kameraten Henrik på fest. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Også designer og fiolinist Marte Krogh (44) deltok på festen for første gang i år, da hun tidligere ikke har hatt anledning til å komme.

Hun var kledd i eget design for anledningen, og gledet seg stort:

- Jeg har hørt at dette er en veldig bra fest, så jeg gleder meg. Fint vær er det også, men jeg har ikke tatt med meg badedrakten, fortalte hun.

<strong>FESTKLAR:</strong> Marte Krogh ikledd eget design. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FESTKLAR: Marte Krogh ikledd eget design. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Live jazzband

Ralityprofilen Grunde Myhrer (22) har sett Høyer-huset på tv, men aldri vært der. Derfor synes han det var stor stas å få en invitasjon.

<strong>GLEDET SEG:</strong> Grunde Myhrer så frem til en god kveld. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GLEDET SEG: Grunde Myhrer så frem til en god kveld. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Dette gleder jeg meg til. Det starter rolig med jazzband, så det liker vi. Jeg tror det her blir gøy, veldig gøy. For min del så er det jo fortsatt sommer, så det er deilig å kunne utvide den så lenge som mulig, uttalte Grunde til Se og Hør.

Også Ulrikke Falch (23) bet seg merke i live-jazzbandet som spilte ved ankomst. Hun var også invitert til den festen for første gang i år.

<strong>BRA FEST:</strong> Ulrikke Falch stilte festpyntet og klar på den røde løperen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BRA FEST: Ulrikke Falch stilte festpyntet og klar på den røde løperen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Live jazzband er jo ... Herregud. Dette blir en bra fest, sa Ulrikke.

Silje Halstensen (29), bedre kjent under artistnavnet Bendik, dukket forberedt opp til bassengfesten.

- Altså, jeg har laget min egen merch, og det er en badedrakt. Så jeg må faktisk bade i dag, sa hun og viste frem en Bendik-badedrakt.

<strong>BADEDRAKT:</strong> Artisten Bendik stilte i ny badedrakt. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BADEDRAKT: Artisten Bendik stilte i ny badedrakt. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Se flere bilder fra festen her:

Live-published photos and videos via Shootitlive

LES OGSÅ: Nå skal de gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer