Silas Vassa Masstrand:

Viste frem kjæresten på kjendisfest

Stemningen var god da Ørnulf Høyer og kona Line Strandli Høyer inviterte til sommerfest.

KJÆRESTER: Silas Massa Vasstrand, lillebroren til «Funkygine», viste frem kjæresten Victoria på den røde løperen fredag kveld. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KJÆRESTER: Silas Massa Vasstrand, lillebroren til «Funkygine», viste frem kjæresten Victoria på den røde løperen fredag kveld. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag inviterte forretningsmannen Ørnulf Høyer (62) og kona Line Strandli Høyer (39) til en storslått fest i sitt flotte hjem på Ris i Oslo.

I den anledning var den røde løperen rullet ut, og en rekke kjente profiler tok turen for en kveld med mingling, festing og god stemning.

- Det stedet her egner seg for fest, så i dag skal vi gjøre noe vi pleier å gjøre, og det er å «feel good». Altså, her det 27 grader i bassenget, og det er mange ville danseben som kommer til å svinge. Her er det bare å slippe seg løs. Vi er hjemme hos noen, vi skal ha det gøy sammen, sa Ørnulf til Se og Hør under festen.

- Masse god latter

At hjemmet egner seg til fest, har Ørnulf rett i. Huset har tidligere blitt brukt i flere sammenhenger, og blant annet er musikkvideoen til Karpes «Au Pair» blitt spilt inn der.

Huset har også blitt brukt som location i serien «Hvite Gutter», i tillegg til «Mammon» og «Taxi», for å nevne noe. 62-åringen kjøpte det i 1997, og siden den gang har han bygget på og oppgradert det.

På spørsmål om hva som er målet med kvelden, svarer han følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer