PÅ KLUBBEN MED KJÆRESTEN:  Margot Robbie forlater utestedet Embargo i Chelsea med kjæresten Tom Ackerly.  Foto: Splash News
PÅ KLUBBEN MED KJÆRESTEN: Margot Robbie forlater utestedet Embargo i Chelsea med kjæresten Tom Ackerly. Foto: Splash NewsVis mer

Viste frem kjæresten i London

Hollywood-stjernen Margot Robbie slo ut håret på byen.

SEOGHØR.NO: Den australske skuespillerinnen Margot Robbie (26) er i 2016 aktuell med filmene «Tarzan» og «Suicide Squad».

I helgen derimot slo den kjente skuespillerinnen ut håret på byen med kjæresten Tom Ackerley og venner.

Paret hart vært sammen siden juni 2013, men lever ikke som mange andre kjærestepar.

Store deler av året bor de nemlig langt fra hverandre, ettersom hun er skuespiller og han er filmregissør.

I helgen benyttet paret derfor en sjelden sjanse til å være sammen, da gikk ut på byen i London med venner.

I et intervju med bladet Sunday Style avslører Margot at de to gjør alt for at det ikke skal gå mer enn tre uker mellom hver gang de ser hverandre.

- Å være i et langdistanse-forhold kan være ganske hardt når du ikke ser lyset i enden av tunnellen. Det kan leke med hodet ditt, så treukers-regelen er nøkkelen.

- Jeg vet ikke hvordan noen klarer å få et slikt forhold til å fungere for å være helt ærlig, sier hun .

GJENNOMBRUDD: Margot Robbie er blant annet kjent fra filmen «The Wolf of Wall Street», hvor hun spilte mot Leonardo DiCaprio. Foto: RED GRANITE PICTURES / Album
GJENNOMBRUDD: Margot Robbie er blant annet kjent fra filmen «The Wolf of Wall Street», hvor hun spilte mot Leonardo DiCaprio. Foto: RED GRANITE PICTURES / Album Vis mer

Vil ha fire barn

Den populære skuespilleren - som for alvor ble kjent gjennom filmen «The Wolf of Wall Street» er imidlertid ikke redd for at forholdet skal ryke.

Når ting roer seg vil hun nemlig starte en familie sammen med kjæresten.

- Jeg vil ha masse unger. Eller, kanskje ikke for mange. Jeg vokste opp i en familie med fire unger, så det høres ut som et godt nummer.

Saken fortsetter under bildet.

KVALITETSTID SAMMEN: Det er ikke ofte kjæresteparet har tid til å være med hverandre. Foto: Splash News
KVALITETSTID SAMMEN: Det er ikke ofte kjæresteparet har tid til å være med hverandre. Foto: Splash News Vis mer

Har de giftet seg?

«The Wolf of Wall Street»-skjønnheten har bevisst valgt å holde en lav profil når det gjelder forholdet. I fjor sommer begynte imidlertid bryllupsryktene å svirre etter duoen ble avbildet med like gullringer i Toronto, ifølge Daily Mail.

Paret selv har imidlertid avvist ryktene.

Men i august hevdet flere venner av turtelduene at duoen hadde blitt smidd i hymens lenker.

- Det er godt kjent blant vennne deres at de har giftet seg. Folk foretrekker å kalle dem mann og kone. Vennene deres holder det ikke skjult. De giftet seg i hemmelighet med kun de nærmeste rundt, sa en venn av paret til nettstedet Woman´s Day den gang.

Skuespillerens mor, Sarie Kessler (60), avviste derimot bryllupsryktene.

- Margot ville sagt noe dersom hun hadde giftet seg, sa hun til Daily Mail i august.

- Hun elsker Tom, og han er virkelig den rette for henne. Han er hennes livs store kjærlighet. Han er en fantastisk person.

Saken fortsetter under bildet.

GIFT?: Det spekuleres i om Margot Robbie og Tom Ackerley har giftet seg i all hemmelighet.  Foto: Splash News
GIFT?: Det spekuleres i om Margot Robbie og Tom Ackerley har giftet seg i all hemmelighet. Foto: Splash News Vis mer

Nekter å date skuespillere

26-åringen begynte sin skuespillerkarriere i dramaserien «Pan Am». Hun spilte kun i tre filmer før hun fikk gjennombruddet i «The Wolf of Wall Street» - Martin Scorseses kritikerroste Oscar-film sammen med Leonardo DiCaprio.

Til tross for den enorme oppmerksomheten hun har fått den siste tiden, har hun for lengst avvist at hun ønsker å ha et offentlig kjærlighetsliv.

- Jeg er offisielt ikke på markedet. Jeg har tatt en avgjørelse om at jeg ikke skal date skuespillere. Ikke fordi jeg hater skuespillere. Det er en stygg generalisering som ikke stemmer, har hun sagt ifølge Contactmusic.com.

I august åpnet hun seg til bladet Vouge om hvordan hun falt for sin angivelige ektemann Tom:

- Vi var venner en stund, og jeg var alltid forelsket i ham. Men jeg tenkte: «Han kommer ikke til å elske meg tilbake. Ikke gjør dette rart, Margot. Ikke vær dum og si at du liker ham.» Men så skjedde det plutselig, og det var sånn: «Selvsagt skal vi være sammen. Dette gir så mye mening», skrøt hun. 

LES OGSÅ: Angelina søker trøst hos Johnny Depp etter bruddet