Tore Petterson:

Viste frem kjæresten for første gang

- Vi gleder oss til hver eneste dag sammen.

PÅ RØD LØPER: Tore Petterson tok med seg kjæresten Joakim Tjøstheim på rød løper for første gang torsdag kveld. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Tore Petterson tok med seg kjæresten Joakim Tjøstheim på rød løper for første gang torsdag kveld. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er bare en måned siden Tore Petterson (40) kunne avsløre den glade nyheten om at han hadde funnet lykken og fått seg kjæreste.

Når Se og Hør møter «Skal vi danse»-dommeren, i forbindelse med premieren på «Downton Abbey» på Colosseum kino, i Oslo torsdag, kommer Petterson på den røde løperen med ingen ringere enn sin utkårede.

- Dette her er jo kjæresten min da, som det har vært litt snakk om, sier 40-åringen lurt, og fortsetter:

- Veldig koselig å ha han med, gjøre litt morsomme ting og vise han frem. Han er så fin.

Møttes på Tinder

Pettersons utkårede er 26 år gamle Joakim Tjøstheim, og på spørsmål om hvordan det er å være sammen med en kjent tv-profil, svarer Tjøstheim følgende:

- Jeg forholder meg veldig nøktern til det og det tror jeg Tore også merker. Jeg visste hva jeg gikk inn i, og visste litt hvem han var før jeg møtte ham på Tinder. Men jeg ville så klart bli kjent med mannen Tore, det var det jeg var på jakt etter, og det føler jeg at jeg har blitt. Jeg liker veldig godt det jeg fikk, så flaks for meg, sier han.

De to turtelduene møttes altså på dating-appen Tinder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer