Tore Petterson:

Viste frem kjæresten for første gang

- Vi gleder oss til hver eneste dag sammen.

PÅ RØD LØPER: Tore Petterson tok med seg kjæresten Joakim Tjøstheim på rød løper for første gang torsdag kveld. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Tore Petterson tok med seg kjæresten Joakim Tjøstheim på rød løper for første gang torsdag kveld. Foto: Henriette Eilertsen / Se og Hør Vis mer

Det er bare en måned siden Tore Petterson (40) kunne avsløre den glade nyheten om at han hadde funnet lykken og fått seg kjæreste.

Når Se og Hør møter «Skal vi danse»-dommeren, i forbindelse med premieren på «Downton Abbey» på Colosseum kino, i Oslo torsdag, kommer Petterson på den røde løperen med ingen ringere enn sin utkårede.

- Dette her er jo kjæresten min da, som det har vært litt snakk om, sier 40-åringen lurt, og fortsetter:

- Veldig koselig å ha han med, gjøre litt morsomme ting og vise han frem. Han er så fin.

Møttes på Tinder

Pettersons utkårede er 26 år gamle Joakim Tjøstheim, og på spørsmål om hvordan det er å være sammen med en kjent tv-profil, svarer Tjøstheim følgende:

- Jeg forholder meg veldig nøktern til det og det tror jeg Tore også merker. Jeg visste hva jeg gikk inn i, og visste litt hvem han var før jeg møtte ham på Tinder. Men jeg ville så klart bli kjent med mannen Tore, det var det jeg var på jakt etter, og det føler jeg at jeg har blitt. Jeg liker veldig godt det jeg fikk, så flaks for meg, sier han.

De to turtelduene møttes altså på dating-appen Tinder.

LYKKELIG: Tore og Joakim strålte om hverandre på den røde løperen. Foto: Henriette Eilertsen
LYKKELIG: Tore og Joakim strålte om hverandre på den røde løperen. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer

- Det var veldig hyggelig. Jeg leste profilen hans og syntes han var veldig søt. Vi hadde en date hvor jeg følte at han ikke var så interessert, men så hadde vi mange fine dater etterpå. Vi har på en måte bare lært å bli mer og mer glad i hverandre, forklarer Tore, og legger til:

- Og vi har det skikkelig fint. Vi gleder oss til hver eneste dag sammen. Nå har jeg endelig en som venter på meg når jeg kommer hjem, og det er så hyggelig.

- Og nå er det på tide å vise han frem på løperen?

- Nå er det på tide, og han klarer det så fint. Han tar det for hva det er, og det setter jeg veldig pris på. Han er ikke sammen med tv-personligheten Tore, han liker også alle de negative og fæle sidene mine, og det er det aller viktigste, svarer 40-åringen.

FORELSKET: Tore Petterson har nettopp fått seg kjæreste, og «Skal vi danse»-dommeren er fylt av beundring over sin nye flamme. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Reporter: Marcus Brenden Vis mer

Samboere

Duoen bekreftet forholdet for Se og Hør allerede i august, og den gang kunne de avslørte at de hadde vært et par i tre måneder.

- Vi gikk tur rundt Sognsvann i begynnelsen av april, og så hadde vi fire-fem dater etter dét. Deretter inviterte jeg ham på 17. mai-fest – og da var det gjort. Siden har han bodd hos meg, fortalte Petterson til Se og Hør den gang.

Tjøstheim er litteraturviter, og selv om hans nye kjæreste har vært et kjent tv-ansikt i flere år, har ikke 26-åringen fått med seg så mye av det han har gjort på skjermen. Tjøstheim har nemlig ikke hatt tv på 13 år.

Likevel visste han hvem Petterson var, etter å ha sett ham i «Skal vi danse» hos mormoren.

- Jeg har jo alltid tenkt at han er en flott fyr, med karisma og utstråling, sa han.

LES OGSÅ: - Vet ikke hva som feiler meg