Cecilie Steinmann Neess:

Viste frem kjæresten for første gang

Cess tok med «drømmemannen» på rød løper.

FOR FØRSTE GANG: Komiker Cecilie Steinmann Neess har vært svært hemmelighetsfull om sin nye kjæreste, som hun i sosiale medier har omtalt som «drømmemannen». Tirsdag tok hun «drømmemannen», som egentlig heter Benjamin, med på rød løper. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Emilie Rydning Vis mer Vis mer

LATTER/ OSLO (Se og Hør): - Hva heter du egentlig?, måtte Se og Hørs reporter spørre den nye kjæresten til komiker Cecilie Steinmann Neess (30), bedre kjent som Cess, da de torsdag dukket opp sammen før første gang på rød løper.

Anledningen var premieren til Pernille Sørensens (40) nye forestilling «Kultur» på Latter i Oslo.

Helt siden Cess slapp den gledelige nyheten om at hun endelig hadde fått seg kjæreste under et intervju hos P4 tidligere i sommer, har hun nemlig vært svært hemmelighetsfull rundt sin utkårede.

Stadig deler hun bilder i sosiale medier, men hun har ikke røpet navn eller utseende på den heldige mannen.

- Falt for alt

Da Se og Hør møtte det forelskede paret under torsdagens arrangement i Oslo, kunne Cess' nye kjæreste røpe både det ene og det andre.

- Jeg heter Benjamin, svarte en tydelig nyforelsket kjæreste.

- Jeg falt for alt ved Cess. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Hun er en flott dame, sa han videre.

  • Se video øverst i saken!
KJÆRESTER: Komiker Cecilie Steinmann Neess tok med kjæresten Benjamin for første gang på rød løper. Foto: Tore Skaar
KJÆRESTER: Komiker Cecilie Steinmann Neess tok med kjæresten Benjamin for første gang på rød løper. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Han er «drømmemannen»

Den siste tiden har Cess, sammen med Hege Schøyen (61) og Linn Skåber (48), vært på turné med komishowet «Tre elefanter i rommet».

I et av innslagene i showet, som fremdeles går på Latter, rapper Cess en sang som omhandler hva hun ser etter i en drømmemann. Og det er en ung mann som synger refrenget.

Overfor Se og Hør kunne paret røpe at det faktisk er Benjamin som er den mannlige sangeren.

- Ja, det er Benjamin som er «drømmemannen», avslørte Cess som også kunne fortelle at det var på scenen de forelsket seg i hverandre.

- Så nå er Hege sammen med en musiker, Linn er sammen med en musiker og jeg er sammen med en musiker, sa Cess.

Komikerens utkårede er nemlig vokalist i bandet Kid Astray, og hans fulle navn er Benjamin Giørtz.

Første ordentlige kjæresten

På mange måter er Benjamin komikerens første ordentlige kjæreste. Cess har vært singel lenge, og flere ganger har hun vært åpen om hvordan livet som «evig singel» er, og at hun stadig har følt seg ganske ensom.

Da hun gjestet programmet «En kveld hos Kloppen», med Solveig Kloppen i 2015, avslørte 30-åringen at hun aldri hadde hatt en ordentlig kjæreste før.

Det var i en samtale om kjærlighet duoen kom inn på en flørt hun hadde for fem-seks år siden.

- Vi var ikke sammen lenge i det hele tatt. Jeg har egentlig aldri hatt en ordentlig kjæreste, sa hun til Kloppen den gang

Cecilie Steinmann Neess er gjest på TV2-programmet "En kveld hos Kloppen" og snakker ut om at hun aldri har hatt kjæreste. Vis mer

Den populære komikeren spekulerte i hvorfor det var slik, men avslørte deretter at det strømmet stadig inn med tilbud. De var imidlertid ikke av den fristende sorten.

- Jeg får veldig mange Facebook-meldinger, men det er fra litt kraftige karer fra nord, som har to barn fra før, skinnvest og er litt sånn: «Hei, vil du komme og se på scooteren min?», sa hun.

Store krav

Selv om Cess nå har funnet lykken med Benjamin har ikke veien dit vært like lett.

Cess har nemlig hatt svært store krav hva kommer til kvaliteter ved en kjæreste.

I et tidligere intervju med Dagbladet Magasinet fortalte 30-åringen at hun tror at det er på grunn av hennes avdøde bestepappa Samuel Steinmann, og alle hans fantastiske kvaliteter, at hun fant det så vanskelig å finne seg en kjæreste:

- Vi var veldig fan av hverandre. Han var virkelig mannen i mitt liv. Kanskje det er derfor jeg er singel og kresen, fordi de som skal smigre meg må leve opp til en veldig høy standard - min flotte bestepappa, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Tenkte: «Shit, nå̊ må̊ jeg skifte bleier igjen»