Spellemannprisen 2017:

Viste frem kjæresten for første gang

Arif avslører at han har funnet sin «soulmate».

SAMBOERE: Arif hadde med seg kjæresten Martha Rønningen på Spellemannprisen søndag kveld. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SAMBOERE: Arif hadde med seg kjæresten Martha Rønningen på Spellemannprisen søndag kveld. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Søndag kveld går Spellemannprisen 2017 av stabelen, og flere av landets største artister er samlet i Oslo Konserthus for å feire musikkskole.

En av artistene som ankom den røde løperen var Arif Salum (31). Ved sin side hadde han sin kjæreste og samboer Martha Rønningen.

Overfor Se og Hør avslører artisten at han har funnet sin sjelevenn.

- Hun er min soulmate, sier han lattermildt.

Martha legger heller ikke skjul på at de har det svært bra sammen.

I kveld skal musikkåret feires, og de celebre gjestene hadde funnet frem finstasen for anledningen. Arif er i kveld nominert i flere kategorier, men innrømmer at han ikke forventer å dra hjem med noen pris i kveld.

- Jeg håper på det beste, men forventer ingen ting, sier han.

KLARE FOR FEST: Martha og Arif avslører at de er hverandres sjelevenner. Foto: Andreas Fadum
KLARE FOR FEST: Martha og Arif avslører at de er hverandres sjelevenner. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Verdensstjerne

Ved siden av de norske musikkstjernene, dukket det amerikanske stjerneskuddet Noah Cyrus, lillesøsteren til Miley Cyrus, uventet opp på den røde løperen i kveld. Overfor Se og Hør forteller Cyrus at hun er på Spellemann for å opptre sammen med vår egen Alan Walker. De har låten «All Falls Down» sammen.

- Det er fantastisk å være her, og jeg elsker Norge. Jeg burde egentlig flytte hit. Det er andre gang jeg er her nå, og jeg gleder meg skikkelig til kvelden og hele utdelingen, forteller hun.

MARKERING: Under søndagens Spellemann-show var det mange kjendiser og artister som dukket opp på den røde løperen med hvit rose. Initiativet var til støtte for metoo-kampanjen. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Bettan (59), eller Elisabeth Andreassen, er også på plass i Oslo Konserthus i ettermiddag. Hun kom til den røde løperen sammen med døtrene, og sangeren Heidi Musum, aka Kamferdrops. Overfor Se og Hør forteller Bettan at hun ønsker seg flere fester som Spellemann.

- Vi trenger å feire norsk musikk mer enn det vi gjør i dag, og vi trenger å feste mer. Her er det mange gode musikere og artister, og det er fint med bransjetreff, forteller hun.

BESTEVENNINNER: Bettan og døtrene innrømmer at de er svært gode venninner og trives i hverandres lag. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
BESTEVENNINNER: Bettan og døtrene innrømmer at de er svært gode venninner og trives i hverandres lag. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Nominert

Blant dem er nominert til å vinne pris i kveld, er bergensartisten Gabrielle Leithaug (33). Overfor Se og Hør forteller 33-åringen, som kan vinne statuett for beste popsolist, at hun har prøvd å tenke minst mulig på resultatet.

- Men jeg er veldig stolt over den gjengen som er nominert med. Jeg står i et sterkt lag. Uansett hvem som tar prisen, er det fortjent, forteller hun.

Gabrielle, som har på seg pastellilla kreasjon for anledningen, har generelt store forventninger til kvelden.

- Jeg synes Spellemann er festlig. Det er ikke ofte man har så mange kollegaer på et sted, og jeg gleder meg veldig, forteller hun.

STILIG: Gabrielle i lille heldress på den røde løperen. Foto: Christian Roth Christensen, Dagbladet
STILIG: Gabrielle i lille heldress på den røde løperen. Foto: Christian Roth Christensen, Dagbladet Vis mer

LES OGSÅ: Amerikansk stjerneskudd kuppet Spellemann​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer