Sarah Jessica Parker:

Viste frem hele familien offentlig for første gang

Stjerneparets barn debuterte på den røde løperen.

KVALITETSTID: Matthew Broderick og Sarah Jessica Parker sammen med sønnen James og døtrene Tabitha og Marion søndag kveld på musikalen Charlie and the Chocolate Factory i New York. Foto: NTB Scanpix.
KVALITETSTID: Matthew Broderick og Sarah Jessica Parker sammen med sønnen James og døtrene Tabitha og Marion søndag kveld på musikalen Charlie and the Chocolate Factory i New York. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): I helgen overrasket Sarah Jessica Parker (52) og ektemannen Matthew Broderick (55) fans og presse da de dukket opp på premieren til Broadway-musikalen «Charlie and the Chocolate Factory» med sine tre barn.

Skuespillerduoen er nemlig kjent for å verne godt om privatlivet, og har aldri tidligere tatt med sønnen James (14) og tvillingdøtrene Tabitha og Marion (7) sammen på et offentlig event, melder UsWeekly.com.

Dette var også tvillingenes aller første gang på rød løper, og med stilikonet Sarah Jessica som mor, var de naturligvis stilig antrukket i kjole og kåpe.

Saken fortsetter under bildet.

STILIG FAMILIE: Sarah Jessica Parker er et kjent moteikon verden over og viste stolt frem sin flotte familie til fotografene. Foto: NTB Scanpix
STILIG FAMILIE: Sarah Jessica Parker er et kjent moteikon verden over og viste stolt frem sin flotte familie til fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Sex og singelliv»-stjernen dokumenterte også familiesamlingen på Instagram med flere poster i løpet av kvelden.

I en video på vei til teaterstykket synger hun blant annet «It's A Family Affair» mens hun filmer barna i baksetet på bilen.

Saken fortsetter nedenfor.

Neste måned feirer Parker og Broderick 20 årsjubileum som ektepar. Duoen giftet seg 19. mai 1997 på Manhattan i New York, og fem år senere ble de foreldre til sønnen James Wilkie.

Sommeren 2009, da Sarah Jessica var 44 år gammel, ble hun også mamma til tvillingene Marion Loretta Elwell og Tabitha Hodge. Denne gangen via surrogatmor.

Hun har tidligere snakket ut om fordelene ved det å bli mor i godt voksen alder.

- Tålmodighet og perspektiv. Jeg tror kanskje ikke jeg hadde taklet tre barn som skriker «mamma», i ett og samme rom, så bra da jeg var i 20-årene. Det finnes unge mødre som det virker å falle naturlig for å være utrolig tålmodige og som håndterer barna helt fantastisk, men jeg tror ikke jeg hadde vært like tålmodig den gang som jeg ønsker å være nå, har hun fortalt til Goodtoknow.co.uk.

DEN GANG DA: Like etter fødselen av tvillingdøtrene stilte de nybakte foreldrene og den stolte storebroren opp på dette bildet. Foto: NTB Scanpix.
DEN GANG DA: Like etter fødselen av tvillingdøtrene stilte de nybakte foreldrene og den stolte storebroren opp på dette bildet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Mens Broderick ble et ungpikeidol allerede som 24-åring gjennom sin rolle i tenåringskomedien «Ferris Bueller's Day Off», ble Parker verdenskjent for sin rolle som Carrie Bradshaw i TV-serien «Sex og singelliv» i 1998.

POPULÆR GJENG: Fra 1998 til 2004 var Sarah Jessica Parker, Kristen Davis, Kim Cattrall og Cynthia Nixon å se som venninner i den populære TV-serien Sex og Singelliv. Foto: NTB Scanpix.
POPULÆR GJENG: Fra 1998 til 2004 var Sarah Jessica Parker, Kristen Davis, Kim Cattrall og Cynthia Nixon å se som venninner i den populære TV-serien Sex og Singelliv. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: - Seriøst, ville du spurt en mann om det samme?