Viste frem gravidmagen

Den halvt norske modellen Chrissy Teigen avslørte stolt tegnet på at hun snart skal bli mamma.

SEOGHØR.NO: For få dager siden kom den gledelige nyheten om at stjerneparet Chrissy Teigen (29) og John Legend (36) venter sitt første barn.

Mandag kveld viste den gravide undertøysmodellen seg frem for første gang siden nyheten kom, og en liten kul på magen var synlig.

Se video fra den røde løperen øverst i artikkelen!

Det var det luksuriøse hudpleiemerket La Mer, som hadde invitert flere store Hollywood-kjendiser til feiring. Deriblant Kate Hudson, Gwyneth Paltrow og Nicole Richie.

Den gledelige nyheten annonserte paret på Instagram mandag.

GRAVID: Selv om det knapt er synlig, viste Chrissy Teigen frem en minimal gravidkul på magen, mandag kveld.  Foto: Abaca
GRAVID: Selv om det knapt er synlig, viste Chrissy Teigen frem en minimal gravidkul på magen, mandag kveld. Foto: Abaca Vis mer

- John og jeg er så glade over å annonsere at vi er gravide, skrev Teigen under et bilde der hun ligger gledesstrålende på en sofa mens ektemannen holder på magen hennes.

Nylig fortalte den halvt norske modellen og TV-personligheten at paret har slitt med å unnfange i lang tid.

HUD: Flere stjerner stilte opp da La Mer inviterte til fest. Her er Sandra Main, Gwyneth Paltrow og John Demsey. Foto: SipaUSA
HUD: Flere stjerner stilte opp da La Mer inviterte til fest. Her er Sandra Main, Gwyneth Paltrow og John Demsey. Foto: SipaUSA Vis mer

- Som mange av dere vet, har vi prøvd å få barn en stund nå. Det har ikke vært lett, men vi har fortsatt å prøve fordi vi ikke har kunnet vente med å bringe vårt første barn til verden og utvide familien vår.

FLOTT: Nicole Richie var en av stjernene som dukket opp på hudpleiemerkets arrangement. Foto: SipaUSA
FLOTT: Nicole Richie var en av stjernene som dukket opp på hudpleiemerkets arrangement. Foto: SipaUSA Vis mer

- Vi er så glade over at det endelig skjer. Takk for all deres kjærlighet og lykkeønskninger. Jeg ser frem til å bli tatt masse på magen, utdyper Chrissy Teigen i Instagram-innlegget.

Åpen og ærlig

Det var under innspillingen av TV-programmet «FABLife» i september at 29-åringen avslørte at hun og den prisbelønte ektemannen hennes har gått til prøverørsbehandling.

I samme program fortalte programleder Tyra Banks (41), som er samboer med den norske fotografen Erik Asla (50), at også hun går til prøverørsbehandling for å bli gravid.

ENDELIG GRAVIDE: Toppmodell og «Lip Sync Battle»-programleder Chrissy Teigen og stjerneartist John Legend avslørte mandag at de venter sitt første barn sammen. Her er ekteparet på Oscar-utdelingen i februar 2015.  Foto: Ap
ENDELIG GRAVIDE: Toppmodell og «Lip Sync Battle»-programleder Chrissy Teigen og stjerneartist John Legend avslørte mandag at de venter sitt første barn sammen. Her er ekteparet på Oscar-utdelingen i februar 2015. Foto: Ap Vis mer

De vordende foreldrene Chrissy Teigen og John Legend kunne nylig feire to år som mann og kone. I september 2013 giftet de seg i naturskjønne omgivelser ved Comosjøen i Italia, et område George Clooney (54) for øvrig har lagt sin elsk på.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.