Viste frem gravidmagen på stranda

Stjernemodell Alessandra Ambrosio skjulte graviditeten med hemmelig diett i fire måneder...

SKJULTE MAGEN: Alessandra Ambrosio gjorde alt hun kunne for å skjule sin gravide mage da hun gikk på catwalken for «Victoria's Secret» mens hun var to måneder på vei. Foto: Black Sheep/Eagle
SKJULTE MAGEN: Alessandra Ambrosio gjorde alt hun kunne for å skjule sin gravide mage da hun gikk på catwalken for «Victoria's Secret» mens hun var to måneder på vei. Foto: Black Sheep/Eagle Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den brasilianske «Victoria's Secret»-modellen Alessandra Ambrosio (30) prøvde lenge å skjule sin gravide mage, men i forrige uke avslørte skjønnheten at hun er fire måneder på vei med sitt andre barn.

På nyttårsaften poserte modellen på stranden sammen med sin datter Anja (3), og viser dermed stolt fram sin gravide mage.

Trolig er det en lettelse for modellen å endelig kunne stå fram som gravid. For å kunne gå på catwalken så lenge som mulig, bestemte Ambrosio seg for å ikke fortelle arbeidsgiveren om graviditeten.

- Jeg sa til manageren min at jeg trodde jeg ikke ville få på meg klærne, fordi jeg allerede hadde lagt på meg noen kilo. Men jeg kuttet ut alt godteri og alt som inneholdt sukker, og treneren min fikk meg til å gjøre øvelser for rygg og armer.

Da hun i november gikk på catwalken under undertøysmerket «Victoria's Secrets» årlige moteshow, var hun allerede to måneder på vei.

Ambrosio har vært forsidepike på over 50 internasjonale tidsskrifter og er en av de såkalte «Victoria's Secret» Angels.

Nå som gravidmagen er avslørt for hele verden blir det neppe mer catwalk-jobbing for modellen de neste månedene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer