Viste frem gravidmagen på den røde løperen

De vordende foreldrene Peder Børresen og Camilla Abry strålte på åpningen av Oslo Fashion Week.

VENTER BARN: Modds Of Norway-gründeren Peder Børresen var en selvskreven gjest på tirsdagens åpning av Oslo Fashion Week i Posthallen i Oslo. Han viste stolt frem magen til sin gravide samboer Camilla Abry. Foto: Stella Pictures
VENTER BARN: Modds Of Norway-gründeren Peder Børresen var en selvskreven gjest på tirsdagens åpning av Oslo Fashion Week i Posthallen i Oslo. Han viste stolt frem magen til sin gravide samboer Camilla Abry. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I juni meldte Se og Hør at en av Moods Of Norway-gründerne, Peder Børresen (33), skal bli pappa for første gang.   

Han venter barn sammen med sin vakre samboer Camilla Abry (28), og på tirsdagens åpning av høstens Oslo Fashion Week strålte de kommende foreldrene blant andre celebre gjester.

Det sympatiske paret poserte villig for fotografene, og prøvde definitivt ikke å skjule skjønnhetens voksende mage. De to hadde derimot ikke like lyst til å snakke om graviditeten.

Hvordan har svangerskapet forløpt så langt?

- Jeg vet ikke helt om vi vil kommentere det, hehe... La oss bare si at vi gleder oss veldig til han kommer, i hvert fall! sa en smilende Abry til Seher.no på vei inn til åpningsvisningen.

Du har ikke hatt noen spesielle «cravings» i løpet av graviditeten, da?

- Det har gått ganske mye vaniljekrem og mentholpastiller! Men ikke i kombinasjon, nei, innrømmet hun videre.

Moods-Peder skjøt derimot inn at det «hørtes ut som en god kombo», før han kjærlig geleidet sin gravide kjæreste inn til OFWs første motevisning tirsdag kveld.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir jøde for å gifte seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer