Jennifer Lawrence og Amy Schumer:

Viste frem gravidmagen på demonstrasjon

Superstjernen overrasket på abortdemonstrasjon.

VISTE SIN STØTTE: De to superstjernene Amy Schumer og Jennifer Lawrence stilte gladelig opp på en abortdemonstrasjon i helga. Foto: Skjermdump Instagram
VISTE SIN STØTTE: De to superstjernene Amy Schumer og Jennifer Lawrence stilte gladelig opp på en abortdemonstrasjon i helga. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

For en liten måned siden kom den gledelige nyheten om at stjerneparet Jennifer Lawrence (31) og Cooke Maroney (37) venter sitt første barn sammen.

Romanseryktene rundt duoen begynte å svirre sommeren 2018, og det tok ikke lang tid før de bekreftet forholdet. Året etter ble det kjent at de hadde forlovet seg, og seinere samme år ga de hverandre sitt ja i en hemmelig seremoni i Newport på Rhode Island.

Lawrences gode venninne, Amy Schumer (40), har på sin side sønnen Gene (2) med ektemannen Chris Fisher (41). Nylig åpnet imidlertid komikeren opp om et inngrep som har ført til at hun at hun aldri kan bli gravid igjen.

40-åringen har vært åpen om at hun hele livet har slitt med endometriose, og at det var årsaken til at hun valgte å fjerne både livmoren og blindtarmen. Underveis i inngrepet oppdaget legene også en svulst i blindtarmen hennes.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

«Abort er essensielt»

Lørdag møtte imidlertid begge venninne opp og viste sin støtte under «Rally for Abortion Justice» i Washington, USA - en demonstrasjon for abortrettigheter. Det melder People.

Demonstrasjonen er arrangert flere steder i landet, og tusenvis har deltatt i kvinneprotest-marsjen. Bakgrunnen er en ny lov i Texas som forbyr abort etter seks ukers graviditet, uten unntak for voldtekt eller incest. Loven er dermed den strengeste i USA og har blitt svært omdiskutert i landets abortdebatt

Komikeren delte et bilde på Instagram av seg selv og Lawrence fra demonstrasjonen hvor begge kvinnene holdt opp hvert sitt skilt.

På skiltene sto det henholdsvis «abort er essensielt» og «kvinner kan ikke være frie hvis de ikke kan ha kontroll over sin egen kropp».

«Jeg har ikke en livmor og hun er gravid, men vi er her», skrev Schumer til innlegget.

Viste frem babymagen

På Schumres Instagrambilde kan man tydelig se at det skjuler seg en babymage bak Lawrences rutete kjole. Hvor langt stjernen er på vei er derimot ikke kjent.

SNAKKER UT: Jennifer Lawrence er aktuell med den nye filmen «Red Sparrow», og snakker ut om presset om kropp i filmbransjen. Video: CNN Vis mer

Lawrence har tidligere vært åpen om at hun ønsker seg barn.

- Jeg vil defintivt bli mor. Jeg ser for meg å få barn og at livet blir komplett, fortalte hun i 2015 til Glamour.

Ekteparet er kjent for å verne godt om forholdet sitt, men i 2019 klarte «Hunger Games»-skuespilleren ikke å la være å skryte av sin nåværende ektemann og kommende barnefar. Det gjorde hun i podkasten «Naked with Catt Sadler».

- Han er det fineste mennesket jeg noen gang har møtt. Det er han virkelig, og han blir bare bedre og bedre, delte hun åpenhjertig med lytterne, ifølge US Weekly.

LES OGSÅ: - Har ikke penger til å dusje

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer