Viste frem formene på filmfestival

Scarlett Johansson tok pusten fra alle på «Under the Skin»-premieren i Venezia.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Scarlett Johansson (28) er viden kjent for sine flotte former, og under filmfestivalen i Venezia tirsdag tok hun igjen pusten fra de fleste.

«The Avengers»-stjernen befinner seg i den italienske byen for å promotere sin nyeste film, «Under the Skin», en science fiction-film der hun spiller hovedrollen.

Men da filmen hadde premiere under filmfestivalen, var det neppe det ferske filmprosjektet som vakte aller størst oppmerksomhet.
 
«Lost in Translation»-skuespilleren var nemlig iført en sort, ettersittende aftenkjole på den røde løperen - som fremhevet figuren hennes på ypperste vis.

28-åringen, som skal være forlovet med kjæresten Romain Dauriac (31), strålte av glamour og sensualitet i den fotside kjolen med draperinger og korsettliv - og en generøs utringning.

Johansson sørget imidlertid for å holde antrekket smakfullt ved å kombinere det sexy plagget med et fargerikt statement-halskjede, noe som gjorde at brystpartiet hennes virket mindre avkledd.

Den dramatiske kjolen balanserte også fint mot den diskrete sminken og det løst oppsatte håret til skjønnheten.

LES OGSÅ: Du gjetter aldri hva hun vasker ansiktet med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer