<strong>VISTE RINGEN:</strong> Jessica Biel viste frem forlovelsesringen hun har fått av Justin Timberlake under en Lakers-kamp i Los Angeles mandag. Foto: All Over
VISTE RINGEN: Jessica Biel viste frem forlovelsesringen hun har fått av Justin Timberlake under en Lakers-kamp i Los Angeles mandag. Foto: All Over Vis mer

Viste frem forlovelsesringen

Nå bruker Jessica Biel kjærlighetsgaven fra Justin Timberlake.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jessica Biel (29) viste frem den massive forlovelsesringen hun har fått av Justin Timberlake (30) da hun var på plass på en Lakers-kamp i Staples Center i Los Angeles mandag.

Stjerneparets forlovet seg under en romantisk snowboard-ferie på det luksuriøse ski-resortet Amangani i Wyoming i USA ved juletider, men da Jessica viste forlovelsesringen mandag var det en av de første gangene hun har blitt observert med kjærlighetsgaven.

Paret  begynte å date for snart fem år siden og i desember bestemt de seg for å ta forholdet steg videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Kilder bekrefter stjerneforlovelsen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer