Viste frem forlovelsesringen

To uker etter sitt hemmelige bryllup, ble Christina Applegate overhumplet av fotografer på flyplassen i Los Angeles.

SKJULTE SEG: Christina Applegate prøvde å skjule seg da hun landet på flyplassen i Los Angeles, men ble raskt lagt merke til på grunn av den store forlovelsesringen.  Foto: FameFlynet
SKJULTE SEG: Christina Applegate prøvde å skjule seg da hun landet på flyplassen i Los Angeles, men ble raskt lagt merke til på grunn av den store forlovelsesringen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det ble kaos da nygifte Christina Applegate (41) viste seg på flyplassen i Los Angeles. Den mediesky stjernen giftet seg i hemmelighet i slutten av februar, og prøvde så godt hun kunne å skjule seg under en hatt da hun møtte ektemannen Martyn LeNoble (43). 

Applegate var nesten ikke til å kjenne igjen uten sminke, men det var hennes overdådige forlovelsesring som stjal rampelyset. 

Det vakre smykket ble spesialdesignet til Applegate som kombinerte forlovelsesringen og gifteringen.

- Den er ikke veldig typisk. Vi la diamanter rundt hele forlovelsesringen slik at den ble et med gifteringen. Det er platina og diamanter, sier smykkedesigner Neil Lane til nettstedet People. 

Paret har vært sammen siden 2008 og forlovet seg på Valentines Day to år etter. Bare åtte personer skal ha vært tilstede da paret ga hverandre sitt ja, blant annet datteren Sadie Grace (2). 

Både Applegate og LeNoble har vært gift tidligere, men ingen av dem har barn fra før.


Skuespilleren liker ikke at paparazziene fotograferer datteren, og fikk utløp for sin frustrasjon på Twitter.

- Kan noen fortelle meg hvorfor det er ok å stikke kameraet i ansiktet til en 2-åring etter en fire timers flytur? Dette må stoppe! Jeg skal finne en måte å få det til å stoppe! skrev en rasende Applegate. 

Skuespilleren har flere ganger tidligere uttrykt sin frustrasjon over fotografene på sin Twitter-side. 


 
LES OGSÅ: - Jeg brøt sammen etter at jeg måtte fjerne brystene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer