Viste frem forlovelsesring på Twitter

Danny Jones planlegger bryllup med kjæresten.

TALENTFULLE: Tom Fletcher spiller i det engelske bandet McFly sammen med Danny Jones, Dougie Poynter og Harry Judd. De har solgt mer enn 10 millioner album verden over. Foto: FAME FLYNET
TALENTFULLE: Tom Fletcher spiller i det engelske bandet McFly sammen med Danny Jones, Dougie Poynter og Harry Judd. De har solgt mer enn 10 millioner album verden over. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Danny Jones (27), kjent fra det britiske bandet «McFly», har fridd og fått ja fra modellkjæresten Georgina Horsley (26).

«Dette er den fremtidige fru Jones. Yeahhhh!!!», annonserte popstjernen på Twitter torsdag.

Onsdag dro paret, som har vært sammen i fire år, på en romantisk ferie i utlandet, og dagen etter forlovet de seg, ifølge The Sun.

«Gjett hva som skjedde i dag?! JEG BLE FORLOVET!!!! Jeg er så lykkelig!!!», skrev Horsley, som ble kåret til «Miss England» i 2007, på sin profil.

Jones er det tredje medlemmet i gruppa som går ned kirkegulvet med sin kjære. Tidligere har både Tom Fletcher og Harry Judd blitt smidd i hymnens lenker.

«Gratulerer så enormt masse med forlovelsen til Danny og Georgia!!! Dette er fantastiske nyheter. Danny skal gifte seg, Danny skal gifte seg!», gratulerte Fletcher bandkollegaen med på Twitter samme dag.

LES OGSÅ: Bianca (34) har spilt tenåring siden 1993LES OGSÅ: - De planlegger bryllup til høsten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer