<strong>BURSDAGSFEIRING:</strong> Kong Carl Gustaf vinket til folket på 66-årsdagen. Her er han sammen med dronning Silvia, prins daniel, prinsesse Estelle, prinsesse Victoria og prins Carl Philip.  Foto: Stella Pictures
BURSDAGSFEIRING: Kong Carl Gustaf vinket til folket på 66-årsdagen. Her er han sammen med dronning Silvia, prins daniel, prinsesse Estelle, prinsesse Victoria og prins Carl Philip. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viste frem Estelle på slottsbalkongen

Den svenske kongefamilien stolt av sitt nyeste medlem.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag vinket Sveriges kong Carl Gustaf til folket fra slottsbalkongen da han fylte 66 år, men jubilanten måtte dele oppmerksomheten med kongefamiliens nyeste medlem.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel hadde med seg sin lille datter Estelle (9 uker), som var med for å feire bestefaren. Den lille jenta, som ble født 23. februar i år, stjal all oppmerksomheten i hvit tights, lilla kåpe og en liten lue.

På balkongen var også de nybakte foreldrene, dronning Silvia og prins Carl Philip.

Victoria og Daniel har tidligere vist frem datteren på offisielle bilder, men det er første gangen kongefamilien viser Estelle i levende live.

Det svenske slottets hjemmesider skriver at kongen feiret bursdagen på tradisjonelt vis og fikk overrakt blomster og tegninger av svenske skolebarn. 

Les mer om kongens store dag og se flere bilder fra feiringen i Se og Hør Weekend.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se hvem som skal passe Estelle   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer